Artan koronavirüs vakaları sonrası kısıtlamalar peş peşe geliyor! Valilikler yeni tedbirleri duyurdu

Dünyada ve ülkemizde ölümlere neden olan koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında çok sayıda ilde; İl Hıfzıssıhha Kurulu'nda yeni kararlar alındı. Gaziantep, Kayseri, Elazığ, Şanlıurfa, Van, Yalova, Bartın ve Bitlis illeri

ASAYİŞ 15.08.2020 18:32:05 0
Artan koronavirüs vakaları sonrası kısıtlamalar peş peşe geliyor! Valilikler yeni tedbirleri duyurdu
Tarih: 01.01.0001 00:00
Foto - Kayseri Valiliği artan ölümcül salgındaki vakalar sonrası yeni tedbirleri duyurdu. Valilikten yapılan açıklamaya göre; 65 yaş üstündekilerin toplu taşıma araçlarını kullanma saatleri, düğün, kına, mevlit gibi toplu etkinliklere katılmaları, pikniğe gitmeleri ve alışveriş merkezi, pazar gibi alışveriş mekanlarına girişleri kısıtlandı.

Kayseri Valiliği artan ölümcül salgındaki vakalar sonrası yeni tedbirleri duyurdu. Valilikten yapılan açıklamaya göre; 65 yaş üstündekilerin toplu taşıma araçlarını kullanma saatleri, düğün, kına, mevlit gibi toplu etkinliklere katılmaları, pikniğe gitmeleri ve alışveriş merkezi, pazar gibi alışveriş mekanlarına girişleri kısıtlandı.

Foto - Gaziantep Valiliği, artan koronavirüs vakarlarının ardından alınan yeni kararları duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada; kentteki tüm etkinliklerin 15 gün boyunca yasaklandığı kaydedildi

Gaziantep Valiliği, artan koronavirüs vakarlarının ardından alınan yeni kararları duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada; kentteki tüm etkinliklerin 15 gün boyunca yasaklandığı kaydedildi

Foto - Şanlıurfa Valiliği, İl Hıfzıssıhha Kurulunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında alınan kararları açıkladı. Valilik açıklamasında; 65 yaş ve üstündeki vatandaşların 06.00-10.00 ve 16.00-18.00 saatlerinde toplu taşıma araçlarını kullanmalarının kısıtlandığı bildirdi.

Şanlıurfa Valiliği, İl Hıfzıssıhha Kurulunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında alınan kararları açıkladı. Valilik açıklamasında; 65 yaş ve üstündeki vatandaşların 06.00-10.00 ve 16.00-18.00 saatlerinde toplu taşıma araçlarını kullanmalarının kısıtlandığı bildirdi.

Foto - Siirt Valiliği, Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca yeni kararlar alındığı açıkladı. Valiliğin açıklamasına göre; koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile 15 yaş ve altı çocukların nişan, kına ve düğün gibi etkinliklere katılımları yasaklandı.

Siirt Valiliği, Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca yeni kararlar alındığı açıkladı. Valiliğin açıklamasına göre; koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile 15 yaş ve altı çocukların nişan, kına ve düğün gibi etkinliklere katılımları yasaklandı.

Foto - Van'da artış gösteren koronavirüs vakalarının ardından İl Hıfzıssıhha Kurulu yeni tedbirler aldı. Kararla ilgili Van Valiliği'nden yapılan açıklamada, alınan kararlar gereği il genelinde 65 yaş ve üstü vatandaşların düğün, nişan, sünnet ve mevlit gibi toplu törenlere katılmasının yasaklandığını kaydedildi.

Van'da artış gösteren koronavirüs vakalarının ardından İl Hıfzıssıhha Kurulu yeni tedbirler aldı. Kararla ilgili Van Valiliği'nden yapılan açıklamada, alınan kararlar gereği il genelinde 65 yaş ve üstü vatandaşların düğün, nişan, sünnet ve mevlit gibi toplu törenlere katılmasının yasaklandığını kaydedildi.

Foto - Elazığ’da artış gösteren koronavirüs vakaları sonrası İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında toplandı. Toplantıda alınan kararlara ilişkin Elazığ Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile 15 yaş ve altı çocukların nişan, kına ve düğün gibi etkinliklere katılımları yasaklandı.

Elazığ’da artış gösteren koronavirüs vakaları sonrası İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında toplandı. Toplantıda alınan kararlara ilişkin Elazığ Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile 15 yaş ve altı çocukların nişan, kına ve düğün gibi etkinliklere katılımları yasaklandı.

Foto - Bartın’da artan koronavirüs vakaları sonrası İl Hıfzıssıhha Kurulu, yeni kararlar aldı. Bartın Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada; koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşların düğünlere katılmasının yasakladığı ifade edildi.

Bartın’da artan koronavirüs vakaları sonrası İl Hıfzıssıhha Kurulu, yeni kararlar aldı. Bartın Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada; koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşların düğünlere katılmasının yasakladığı ifade edildi.

Kentte artış gösteren koronavirüs vakalarıyla ilgili Bitlis Valiliği sosyal medya hesabı açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada “Kovid-19 ile mücadele kapsamında Bitlis il genelindeki düğünlerle ilgili bazı yasaklama ve tedbir kararları alınmıştır. Lütfen alınan kararlara kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için tam uyum gösterelim. Lütfen MASKE, MESAFE ve TEMİZLİK kurallarını gözardı etmeyelim" denildi.

Malatya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, bugün Vali Aydın Baruş başkanlığında toplantı. Konuyla ilgili Malatya Valiliğinden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamaya göre; 65 yaş ve üzeri vatandaşların, hastalığın bulaşma riskini artıran düğün, nişan gibi toplu organizasyonlara katılımlarının 15 Ağustos itibarıyla yasaklanmasına, gelin ve damadın "anne, baba, anneanne ve babaanne" durumunda olanların yasaklamadan muaf tutulmasına karar verildi.

Foto - Ölümcül yeni koronavirüs vakalarının artması üzerine Yalova Valisi Muammer Erol başkanlığında toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu 09.00/21.00 saatleri dışında 65 yaş üzeri vatandaşların dışarıya çıkmasını yasakladı.

Ölümcül yeni koronavirüs vakalarının artması üzerine Yalova Valisi Muammer Erol başkanlığında toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu 09.00/21.00 saatleri dışında 65 yaş üzeri vatandaşların dışarıya çıkmasını yasakladı.