28 Şubat ve FETÖ yargısının ihraç ettiği memurlar görevine iade edilsin!

Yeni Ceza İnfaz Kanunu düzenlemesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, 28 Şubat ve FETÖ yargısının mağdur ettiği camiaların serbest bırakılması gerektiğini söyledi. FETÖ, ke

ASAYİŞ 8.04.2020 21:07:24 0
28 Şubat ve FETÖ yargısının ihraç ettiği memurlar görevine iade edilsin!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yeni Ceza İnfaz Kanunu düzenlemesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, 28 Şubat ve FETÖ yargısının mağdur ettiği camiaların serbest bırakılması gerektiğini söyledi.

Rehber TV kanalında Olcay Ersoy'un sunduğu Rehber Gündem programına katılan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, Coronavirus ve Yeni Ceza İnfaz Kanunu düzenlemesine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. 

İnfaz indiriminde herhangi bir ayırımın yapılmamasını dile getiren Yılmaz, 28 Şubat ve FETÖ yargısının mağdur ettiği camiaların serbest bırakılması gerektiğini söyledi.

Yılmaz yaptığı açıklamada, genç yaşta kendi rızalarıyla evlenmiş ve yuva kurmuş, çocuk sahibi olmuş ama cinsel taciz adı altında haksız yere hapis yatan kimselerin de yapılacak bir düzenlemeyle mağduriyetlerinin giderilebileceğine dikkat çekti.