Tarih: 15.11.2025 14:16

Gevaş Kaymakamı Bayram Yıldız, Aile Destek Merkezlerinde İncelemelerde Bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Gevaş Kaymakamı Bayram Yıldız, ilçede hizmet veren Merkez, Abalı ve Güzelkonak Aile Destek Merkezlerini ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Gevaş Kaymakamı Bayram Yıldız, ilçede hizmet veren Merkez, Abalı ve Güzelkonak Aile Destek Merkezlerini ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yıldız'ın ziyareti, ailelere yönelik sosyal destek hizmetlerine verilen önemi gösterdi.

Van'ın Gevaş İlçesi Kaymakamı Bayram Yıldız, ilçe genelinde ailelere yönelik hizmet veren kurumları yerinde inceledi. Kaymakam Yıldız, vatandaşlara sunulan sosyal hizmetlerin kalitesini ve ulaşılabilirliğini değerlendirmek amacıyla önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Merkez, Abalı ve Güzelkonak Merkezleri Ziyaret Edildi

Kaymakam Bayram Yıldız, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında sırasıyla Gevaş Merkez Aile Destek Merkezi, Abalı Mahallesi Aile Destek Merkezi ve Güzelkonak Aile Destek Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaretlerde Yıldız'a, ilgili kurum müdürleri ve yetkililer eşlik etti.

Yürütülen Çalışmalar Yerinde Gözlemlendi

Kaymakamlık makamından yapılan açıklamada, Kaymakam Yıldız'ın merkezlerde yürütülen faaliyetler, sunulan eğitimler ve destek programları hakkında merkez sorumlularından detaylı bilgi aldığı belirtildi. Ziyaretin, hizmetlerin etkin bir şekilde sürdürülmesi ve varsa aksaklıkların giderilmesi noktasında önemli bir fırsat olduğu ifade edildi.

Ailelere Verilen Destekler Masaya Yatırıldı

Aile Destek Merkezleri, bulundukları bölgelerdeki ailelere psikolojik rehberlik, mesleki eğitim kursları, sosyal uyum projeleri gibi alanlarda destek sağlıyor. Kaymakam Yıldız'ın bu ziyareti, ilçe kaymakamlığının aile birliğinin güçlendirilmesi ve kadınların sosyal hayata daha aktif katılımına yönelik çalışmalara verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Yıldız'ın, merkezlerdeki personelin motivasyonunu artırmak ve talepleri dinlemek için bu tür saha ziyaretlerini düzenli olarak sürdüreceği öğrenildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —