Zirvede büyük çekişme

Van Büyükşehir Belediyespor'un da mücadele ettiği ancak zirve yarışında erken havlu attığı 3. Lig 2. Grup'ta üst sıralarda büyük bir çekişme yaşanıyor.

VAN 27.03.2018 11:53:25 0
Zirvede büyük çekişme
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Zirveye adeta ambargo koyan Darıca Gençlerbirliği 56 puanla yoluna devam ederken, 2. sırada bulunan Anagold 24Erzincanspor ise 53 puanla rakibini adeta gölge gibi takip ediyor. İnişli çıkışlı bir grafikten sonra yeniden çıkış yakalayan Ankara Demirspor da 53 puanla 3. sırada zirve takibinden vazgeçmiş değil. 4. sıradaki Diyarbekirspor A.Ş. 51 puanla zirve inadını sürdürürken, 50 puanla 5. sıradaki Pazarspor da küçük bir tökezlemenin ardından toparlanarak yarışın ortaklarından biri olduğunu gösterdi.
TFF 3. Lig 2. Grup'ta zirve yarışı büyük heyecanla devam ediyor. Darıca Gençlerbirliği'nin bırakmaya niyetinin olmadığı zirve koltuğunu kapmak için birden çok rakip ise sıkı bir takip içinde.
56 puanla zirvenin hakimi Darıca Gençlerbirliği'ni 53 puanlı iki rakip Anagold 24Erzincanspor ve  Ankara Demirspor takip ediyor. İlk üçün hemen ardından ise Diyarbekirspor A.Ş. ile Pazarspor bulunuyor.
Zirveden uzaklaşan Yeni Orduspor Kulübü ise 48 puanla 6. sırada yer alıyor ve şampiyonluk olmasa bile en azından play-off'u kaybetmek istemiyor. Grup'ta 7. sırada da 45 puanla Tire 1922 Spor yer alıyor. Play-off yolunda emin adımlarla ilerlemek isteyen Tire 1922 Spor, bu hafta ilk kez yeni stadında çıktığı maçta Van Büyükşehir Belediyespor'la karşılaştı. Mutlak galibiyet için sahaya çıkan Tire 1922 Spor adeta şok yaşadı ve Van Büyükşehir Belediyespor'a 2 – 1 mağlup olarak play-off yolunda yara aldı. 8. sırada yer alan Anadolu Bağcılar Spor ise 43 puanla play-off umudunu yitirmiş değil.

 

DEPLASMANDA GALİBİYET
Bu sezon kendi sahasında son derece kötü bir performans sergileyen Van Büyükşehir Belediyespor ise, zirve yarışından erken koptu. Play-off şansı da son derece düşük olan Van Büyükşehir Belediyespor, ligde istikrarsız bir dönem yaşıyor. Kendi sahasındaki maçlarda kabusu yaşatan Van Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda ise puan veya puanlar getirmeyi başarıyor.
Bu hafta deplasmanda Tire 1922 Spor ile karşılaşan Van Büyükşehir Belediyespor, rakibini 2 – 1 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırırken, rakibine de play-off yolunda önemli bir kayıp yaşattırmış oldu.
Van Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda kazanmasına rağmen play-off şansı çok zor gözüküyor. Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 29. hafta maçında kendi sahasında Muğlaspor'u konuk edecek. Haber: Mürsel Öner

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi