Zirve Halı Saha'da dostluk kazandı:8-8

takımlarda top koşturan Can Polat, İbrahim Çavuşoğlu, Ali Suruç, Orhan Yıldız, Servet Şaar, İlyas Orhan ve işadamı İlhan Kartal Şöhretler Takımı'nın diğer oyuncuları idi.

VAN 22.09.2014 11:15:26 0
Zirve Halı Saha
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Türkiye'nin en farklı projesi ile Van'ın Akköprü Mahallesi'nde yapılan Zirve Halı Saha hizmete girdi. Zirve Halı Saha'nın açılışında, kentteki bazı gazeteciler ve spor kamuoyunun tanıdığı isimler dostluk maçında karşılaştı. Maç, 8-8 beraberlikle sonuçlandı.
    



Van'ın Akköprü Mahallesi Değirmenbaşı bölgesinde iki katlı olarak hizmete giren Zirve Halı Saha'nın en önemli özelliği ise, futbol maçlarının, tesisin ikinci katında oynanması. Maçı izlemek isteyenler için küçük bölümlerin de olduğu halı sahada, giriş bölümü market olarak hizmet veriyor. 
Zirve Halı Saha, Van'daki şöhretler ve gazeteciler arasında oynanan dostluk futbol maçı ile hizmete girdi. Ahmet Özkaçmaz ve oğulları Ziya, Burhan ve Gökhan Özkaçmaz'ın da izlediği dostluk müsabakası, 22:00-23:00 saatleri arasında oynandı.

BİR DÖNEMLERİN EFSANE İSİMLERİ SAHADA BULUŞTU
Alt bölümü otopark olarak planlanan Zirve Halı Saha'da bir dönemlerin efsane isimleri dostluk maçında bir araya geldi. Türkiye'nin en önemli teknik direktörleri ile aynı lisansa sahip olan ve uzun yıllar Vanspor'da forma giydikten sonra teknik hocalık yapan Turgay Karatekin, Şöhretler Takımı'nın kaptanı olarak sahaya çıktı. Yine Belediye Vanspor ve farklı 


Gazetecilerin Takımı'nda ise Erol Çakıl, Önder Altınal, Rıdvan Can, Baki Karaca ve Bişar Ulutaş ve yine bir dönemlerin profesyonel sporcuları; Zeki Yılmaz, Turgut Kınay ve Enver Azbay forma giydi.
İlk yarıda iyi bir oyun sergileyen Şöhretler Takımı, Turgay Karatekin, Can Polat, İbrahim Çavuşoğlu ve İlhan Kartal ile rakibine beş gol atarken, Gazeteciler Takımı ise Zeki Yılmaz, Enver Azbay ve Bişar Ulutaş'ın attığı gollerle rakibine karşılık verdi. İkinci yarıya 5-3'lük skorla yenik başlayan Gazeteciler Takımı, Rıdvan Can, Baki Karaca ile bir anda skoru 5-5'e taşıdı. Maçın sonlarına doğru Şöhretler Takımı İbrahim Çavuşoğlu, Can Polat ve Turgay Karatekin'le öne geçerken, Gazeteciler Takımı'nda ise Enver Azbay, Zeki Yılmaz ve Bişar Ulutaş attıkları gollerle eşitliği sağladı ve karşılaşma 8-8 sona erdi. 


Güzel bir dostluk maçında bir araya geldikleri için mutlu olduklarını anlatan Şöhretler Takımı Kaptanı Turgay Karatekin, "Van'da iki katlı olarak hizmete giren bu halı sahanın hayırlı-uğurlu olmasını diliyorum. Bu maçın ayarlanmasında emeği geçen Gazeteci kardeşimiz Rıdvan Can'a teşekkür ediyorum. Yine bizleri kırmayıp dostluk maçımızda forma giyen TOKİ Boğaziçi Genel Müdürü İlhan Parlak ağabeyimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün iki takımda forma giyen tüm oyuncular da oldukça centilmence bir mücadele sergilediler. Yine maçımızı izlemeye gelen Ramazan Kıvanç hocamıza da teşekkür ediyorum. Umarım bu gibi dostluk mücadelelerinin devamı gelir" şeklinde konuştu.


Karşılaşma sonrasında ise, Zirve Halı Saha yetkilileri tarafından tatlı ve meyve suyu ikramı gerçekleşti.    

Bölge: Salih Deniz