Zeki Bozdemir'den gazetemize ziyaret…

İstanbul Sultanbeyli'de bulunan Van Gürpınar Derneği Başkanı Zeki Bozdemir, gazetemizi ziyaret ederek, Van'da yaşamayıp başka şehirlerde ikamet edenlerin seçim dönemlerinde sırf reklam yapmak veya koltuk kapmak için aday adayı olmasının d

VAN 17.05.2018 19:11:25 0
Zeki Bozdemir
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Merkezi İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde bulunan Van Gürpınar Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Bozdemir gazetemizi ziyaret ederek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 


     Gazeteci Murat Çurku ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Bozdemir, "Bizim derneğin merkezi İstanbul Sultanbeyli İlçesindedir. Bizler konu Van olduğunda sürekli bir araya gelerek bu memleketin tanıtımı için uğraşıyoruz. İstiyoruz ki Vanlı olan herkes bu kentin gelişmesi veya tanıtımı adına bir şeyler yapsın. Ben aslen Gürpınarlıyım. Gürpınar'ın Bozyiğit Köyü'nde doğdum. Hem köyümüzün, hem ilçemizin hem de şehrimizin tanıtımı için İstanbul'da etkinlikler düzenliyoruz. Bizler Vanlılar olarak İstanbul'da zaman zaman piknik günleri, tanıtım geceleri organizasyonları düzenliyoruz. Yine spor turnuvaları gerçekleştiriyoruz. Bu sene futbol turnuvası düzenledik. Tüm hemşehrilerimizi bir araya getirdik. 20 takım katıldı. Tüm takımlara başarılar diliyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 


      24 Haziran'da yapılacak olan seçimlere ve aday adaylarına değinen Bozdemir, "24 Haziran'da ülkemizde Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri yapılacak. Ben şimdiden seçimlerin hayırlısı olmasını ve güzel bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Bu arada her seçimde bazı kişilerin Van'da ikamet etmemesine rağmen sırf reklam olsun diye veya ileride şahsi çıkarlarını düşünmek amacıyla aday adayı olmasını doğru bulmuyorum. Çünkü bu isimlerin bir kısmı İstanbul'da Vanlıları yalnız bırakıyor ve destek olmuyor" ifadelerini kullandı.