Zeki Akyürek Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı

AK Parti’den Tuşba Belediye Başkan aday adaylığı için müracaat eden Alaköy Muhtarı Zeki Akyürek, “Halkın desteği, davama ve kazanacağıma olan inancım nedeniyle aday adaylık müracaatında bulundum” dedi.

VAN 10.11.2018 10:47:47 0
Zeki Akyürek Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti’den Tuşba Belediye Başkan aday adaylığı için müracaat eden Alaköy Muhtarı Zeki Akyürek, “Halkın desteği, davama ve kazanacağıma olan inancım nedeniyle aday adaylık müracaatında bulundum” dedi.

 

GÜNİNİ, “TUŞBA’DA AK BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ DEVAM EDECEK”

Zeki Akyürek’in aday adaylığı müracaatını kabul eden AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini,  “Biz bir inancın ve bir davanın gönüllü erleriyiz. Görev ve sorumluluklarımızı ibadet duygusu ile yerine getirmek için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Büyük bir ailenin hizmet kervanı olarak 29 Mart 2014 tarihinde bu yana Tuşba İlçesi’nde AK Parti Belediyesi olarak hizmet ettik. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlerde yine kazanarak AK Parti belediyeciliği ile ilçemizi bölgede fark yaratan bir hizmet merkezi haline getireceğiz. Bu vesile ile AK Parti çatısı altında hizmet etmek isteyen arkadaşlarımızın teveccüh ederek aday adaylık müracaatında bulunmaları bizi mutlu ediyor. Biz güçlü bir teşkilatınız müracaatlar gücümüze güç katıyor. Müracaatlar aday adayları ve ilçemiz için hayırlı olsun” dedi.

 

AKYÜREK, “KÜRESÜNNİLER İLE BRUKİLERİN BULUŞMA NOKTASIYIM”

Alaköy Muhtarı Zeki Akyürek bugün saat 11.00 sularında AK Parti Tuşba İlçe Başkanlığı’na gelerek Tuşba Belediye Başkan aday adaylığı için müracaat etti.  Adaylık müracaatından sonra bir açıklama yapan Zeki Akyürek, “Allah’ın izni ile Tuşba Belediyesi’nde AK Parti mührünü devam ettirmek ve hizmetleri daha ileriye taşımak için aday adayı oldum. Biz Tuşba İlçesi’nin yerlisiyiz. Ben Küresünni halkının bir ferdiyim, anne tarafından da Buruki aşiretinin yeğeniyim. Gerek temsil noktasında, gerekse hizmet noktasında her kese adil ve eşit şekilde muamele etmek boynumun borcudur “ dedi.

 

AKYÜREK, “KAZANACAĞIMA İNANDIĞIM İÇİN ADAY ADAYI OLDUM”

AK Parti davası içerisinde olmaktan büyük onur duyduğunu söyleyen Akyürek, “Amacımız kentimize ve halkımıza hizmet etmek. Bir marka haline gelmiş olan AK Parti belediyeciliği ile ilçemizi daha ileriye taşımak için tüm gücümüzle çalışacağım. İnandığım dava için kazanacağıma inandığım bir yola çıkıyorum. Halkımızın sevgisini ve güvenini kazandım, çünkü Alaköy Muhtarlığı görevimde güzel bir çalışma ortaya koydum. Başta halkımız olmak üzere muhtarlarımızın desteği ile daha da güçlüyüz. Allah inandığım bütün duyguları bize yaşattı ve hiçbir zaman mahcup etmedi. Şayet aday gösterilmem halinde inanıyorum ki başarıyı Allah bize nasip edecek”  diyerek adaylık müracaat evraklarını Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini’ye teslim etti.

 Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Zeki Akyürek dahil, oturan insanlar ve iç mekan

Kaynak: www.vanpostasigazetesi.com Ziya Türk'ün haberi