YYÜ’de ‘Semaverde Çaylar Bizden’ etkinliği…

Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde (YYÜ) Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi (BBAUM) tarafından organize edilen “BBAUM’da İftardan Sonra Buluşalım-Semaverde Çaylar Bizden” etkinliğine yoğun ilgi gösteren davetliler keyif

VAN 23.06.2016 14:28:19 0
YYÜ’de ‘Semaverde Çaylar Bizden’ etkinliği…
Tarih: 01.01.0001 00:00
   YYÜ BBAUM tarafından Ramazan ayı nedeniyle birlik ve dayanışma duygularını pekiştirmek amacıyla organize edilen “BBAUM’da İftardan Sonra Buluşalım-Semaverde Çaylar Bizden” etkinliği saat 21.00'da BBAUM önünde başladı.

    Hem üniversiteden hem de şehirden yoğun katılımın olduğu etkinlikte yakılan semaverlerden davetlilere çay ikram edildi. Mesir macunu ve çocuklar için pamuk şekerin dağıtıldığı etkinlikte ayrıca müzik dinletisi ve çizgi film gösterimi de yapıldı. Çocukların çizgi film izlediği gece de aileler de yapılan ikramlar eşliğinde semaver çayının tadını çıkardı.

   BBAUM önünde gerçekleştirilen etkinlikte davetlilere "hoş geldiniz" diyen Rektör Prof. Dr. Peyami Battal çocuklara pamuk şekeri dağıttı.

      Sahura kadar devam eden etkinliğe YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, İl Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat İnanç, Anadolu Ajansı Van Bölge Müdürü İbrahim Yakut, Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürü Yahya Öylek,Genel Sekreter Doç. Dr. Yusuf Uzun, etkinliği organize eden BBAUM Müdürü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Eray Çelik, Van TSO Yönetimi, TRT Van Haber Sorumlusu Fettah Erdurur, Doğan Haber Ajansı Van Haber Müdürü Osman Bekleyen, Anadolu Basın Birliği Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık, Van Radyocular Derneği Başkanı ve Tutku Radyo Haber Müdürü Salih Geçken, Gazeteci-Yazar Abdulhelim Almalı, Anadolu Web TV Sahibi Yasin İpek, dekanlar, yüksek okul müdürleri, akademik ve idari personel ile Vanlılar katıldı.