YYÜ'de resim sergisi...

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü son sınıf öğrencisi Sinem Ertan'ın kişisel resim sergisi düzenlenen törenle açıldı.

VAN 12.04.2018 13:43:31 0
YYÜ
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Serginin açılışında konuşan Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, üniversite olarak sanat alanında özellikle resim ve müzik alanında çok iyi bir noktada olduklarını belirterek; "Artık Güzel Sanatlar Fakültemiz Van sınırları içinde yaptığı güzel şeyleri  Van sınırları dışına taşıyor. Önümüzdeki günlerde mecliste açılacak olan sergi de bizi ayrıca mutlu ediyor. Başta dekanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu günde öğrencimiz Sinem Ertan'ın resim sergisi açılışını yapacağız. Kendisini kutluyorum başarılarının devamını diliyorum" dedi.

 

  
        Güzel Sanatlar Fakültesi fuaye alanında birbirinden güzel eserlerden oluşan sergiyi gezen Rektör Prof. Dr. Peyami Battal yaptığı çalışmalar hakkında Sinem Ertan'dan bilgi aldı. Sergiye Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Çiçek,  öğretim görevlileri, öğrenciler ve çok sayıda kişi katıldı.