YYÜ'de geleneksel kayıt şenliği başlıyor

Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) gelenekselleşen 'Yeni Öğrenci Kayıt Şenlikleri' bu yıl 01 Eylül- 05 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

VAN 1.09.2014 11:48:13 0
YYÜ
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Yüzüncü Yıl Üniversitesi’ne kayıt yapmaya hak kazanan 5 bin 613 öğrencinin aileleri ile rahat bir ortamda kayıt yaptırabilecekleri şenlikler, havaalanı ve otogardan başlayıp kampüste devam edecek.



2014 kayıt şenliğinde havaalanı ve otogarda kurulacak kayıt masaları ile karşılanacak öğrenciler, YYÜ tarafından tahsis edilmiş otobüslerle kayıtların yapılacağı kayıt bürolarına ulaştırılacak.



Giriş kapısından itibaren gönüllü öğretim üyeleri ve personel eksik evrakların tamamlanmasından kalacak yer problemlerine kadar birçok konuda kayıt yaptıracak öğrencilere yol gösterecek.



Bilgilendirmeler ile yeni kayıt yaptıran öğrencilere ve ailelerine Yüzüncü Yıl Üniversitesi tanıtılacak. Kayıt şenliğinde ilgili kurumlar ile yapılan işbirliği sayesinde öğrencilerin diğer işlemleri de çok daha hızlı ve kolay olacak. Kayıt sırasında yığılmaları engellemek için bu yıl da her fakülte ve yüksek okul için ayrı kayıt günleri verilecek.