Yusuf Konak'ın işçilerine başarı sertifikası…

Adını Türkiye'ye 'Bak Hele Bak' lakabı ile tanıtmayı başaran Yusuf Konak, sahibi olduğu kahvaltı salonundaki çalışanlarının tümünü eğitimden geçirdi. İskele Caddesi'ndeki 'Bak Hele Bak Kahvaltı Sarayı'ndaki çalışanlar, eğitim ya

VAN 31.10.2014 09:47:18 0
Yusuf Konak
Tarih: 01.01.0001 00:00
          Kahvaltı sektöründe tam 40 yıldır hizmet veren ve Van Kahvaltısı'nı tüm dünyaya tanıtan Yusuf Konak, kendi bünyesinde çalışan işçilerin de en iyi eğitimi alması için çabalıyor. 
Bugüne dek aldığı sayısız ödülle adını duyurmayı başaran ve kahvaltıya gelen konuklara sorduğu bilmeceler ve sempatik hareketlerle kendini sevdirmeyi başaran 'Bak Hele Bak' lakaplı Yusuf Konak, sahibi olduğu kahvaltı sarayındaki çalışanların eğitimden geçtikten sonra başarı sertifikası almasını sağladı.

         Bak Hele Bak Yusuf Konak, aldığı birçok ödüle geçtiğimiz ay bir ödül daha eklemişti. Van Ekonomist Dergisi'nin Van'ın İş dünyasındaki en etkin 20 ismi araştırması yaklaşık üç ay sürmüştü. Yapılan araştırma kriterleri ilin ekonomik, sosyal ve siyasi katılar ve etkileri göz önüne alınarak yapılmış ve 20 isimden biri de Yusuf Konak olmuştu. 

          KONAK: "ÇALIŞANLARIMIZ SERTİFİKALARINI ALDI"
          Gazetemize konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yusuf Konak, "Van kültürünü, Van Kahvaltısı'nı dünyaya tanıtıp ve Van'ın turizm elçisi olmaktan gurur duyuyoruz. Bildiğiniz gibi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) kapsamında, KOBİ çalışan ve işverenlerinin küresel ekonomideki değişimlere uyum yeteneğinin artırılması projesi eğitimleri sonuçlandı.  Van kapsamında projeye dahil olan Van Markası çalışanlarımız da başarı sertifikalarını aldı. Sertifikayı Van TSO Başkanı Necdet Takva, Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Abi takdim etti. Bizim çalışanlarımız yıl içinde 13 kursa katıldı" dedi. 

            Kahvaltı sarayı olarak misyon ve vizyonları doğrultusunda hareket ettiklerini anlatan Yusuf Konak, "Bizim başarımızda misyon ve vizyonumuza olan uyum büyük rol oynuyor. Kendimize misyon ve vizyon oluşturduk. Misyonumuz; Faliyette Bulunduğumuz Sektörde; Bireye ve Topluma Saygılı,
Hukuka, Ekonomik ve Ahlaki İlkelere Bağlı, Sağlık, Kültür ve Çevreye Duyarlı Olarak, Bak Hele Bak Misafirlerini, Çalışanlarını ve Kurucularının Beklentilerini En Üst Seviyede Karşılamaktır. Vizyonumuz ise; Van'ın Marka Kahvaltı ve Kültür Sarayı Hizmet ve Ürün Kalitesiyle Konuklarımızın Birinci Tercihi Olarak Sürekliliği Sağlamak, Van Kahvaltısına En Doğal Haliyle Sahip Çıkarak Kültürümüzü Bütün Dünyaya Tanıtmaktır" ifadelerini kullandı.

          Kenti tanıtmanın kendilerinde bir sevda olduğunu söyleyen Konak, 40 yıldır söz konusu sevdanın büyüdüğünü sözlerine ekledi. 

          Öte yandan dün kahvaltıya katılan özel bir okul öğrencileri, Yusuf Konak'ın sorduğu bilmeceleri yanıtlayarak çeşitli hediyeler aldı. Öğretmenler ise Konak'ın esprileri ve sempatik tavırlarının kendi öğrencilerinin mutluluğuna mutluluk kattığını söyledi. 

          Bölge: Fehmi Tekdur