Yurtta kalan öğrencilere çiğköfte sürprizi!

İl dışından gelen öğrencilerin kaldığı Merkez Anadolu IHL Pansiyonunda sürpriz gece. Hafta sonunda da evlerine gidemeyip yurtta kakan öğrencilere çiğköfte partisi düzenlendi.

VAN 4.12.2016 19:07:13 0
Yurtta kalan öğrencilere çiğköfte sürprizi!
Tarih: 01.01.0001 00:00

 

Bu hafta ilk yazılı sınavları biten öğrenciler hafta sonu olmasına rağmen evlerine gidemedikleri için okulun pansiyonunda kalıyorlardı.

 

275 öğrenci kapasitesi olan okul pansiyonunda hafta sonunda ailelerinin yanına dönen bazı öğrencilere rağmen, 120 öğrenci hafta sonunda pansiyonda kalmakta. Okul öğfenci temsilcisi başkanı olan Abdullah Ali GÜN arkadaşlarına sürpriz bir gece hazırladı.

 

Evde yapılan çiğköfte ve ayran ikramıyla pansiyonun yemekhanesinde türküler eşliğinde bir gece yapıldı. A.A.GÜN "Ben bundan önceki beş yıl boyunca yurtta kaldım, bazen hafta sonları ailemin yanında bazen akrabalarımın yanında kaldım, bu yıl ise nihayet ailemle birlikteyim arkadaşlarımın halinden anlayan birisi olarak onlara moral olması için ailemle birlikte sürpriz yaptık" dedi.

 

Okulun öğrenci başkanı velisi ve aynı zamanda Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü olan Nevzat GÜN "Bazen bu tür sürprizlerle öğrencilere destek olmak gerekir, zaten yüruyen bir sistem var, okul csr pansiyon var, başlarında öğretmenleri ve müdürleri var bize sadece küçük küçük destekler moral ve motivasyon sağlayacak dokunuşlar kalıyor, bu destekler büyük etkiler sonuçlar verebilir, her okul aile birliğinin bu tür etkinlikleri yapması gerekir" dedi. Okul aile birliği başkanı ve aynı zamanda MÜSİAD Van Şube Başkanı olan Kerem BAYNAL'ın da katıldığı gecede öğrencilerle sohpetler yapıldı.

 

Okul mudürü Süleyman YAVUZER "Böyle okul öğrenci temsilcimiz, böyle velilerimiz ve okul aile birliğimiz olduğu için çok şanslıyız, bize böyle bir teklifle geldiklerinde doğrusu çok mutlu oldum, kendi elleriyle ve ailece hazırlık yaptıkları, gecenin en tattlı acılı çiğköftesini sevgi ve muhabbetle türküler eşliğinde yoğurduğu için Gün ailesine, bizi yanlız bırakmayan başkanımız Kerem Baynal'a çok teşekkür ederim" dedi




Kaynak: vandahaber.com