YTY'den geleneksel iftar buluşması…

Van ve bölgenin en önemli firmalarından biri olan YTY tarafından personellere iftar verildi. Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde Yörük Apartmanı'nın giriş katında verilen iftara, firma sahipleri Abdurrahman Yörük, Rıza Yarımbatman ve persone

VAN 30.06.2016 19:39:35 0
YTY
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Bölge: Bişar Ulutaş

       Van ve bölgenin en önemli firmalarından biri olan ve bugüne dek alt yapı ve üst yapı inşaat- taahhüt işlerinde başarılı bir şekilde faaliyet yürüten YTY firması, personellere yönelik gerçekleştirdiği geleneksel iftar programını bu yıl da devam ettirdi. İftar yemeğinde bir araya gelen personeller yemeğinin ardından sıcak sohbetler gerçekleştirdi.
İşadamı Abdurrahman Yörük'e ait olan ve son beş yıldır taziyesi olanlar için tahsis edilen Yörük Apartmanın giriş katında verilen iftar yemeğine, firma yetkililerinin yanı sıra, yaklaşık 150 personel katıldı. Hemen hemen tüm personellerle tek tek ilgilenen firma sahipleri firma sahipleri Abdurrahman Yörük ve Rıza Yarımbatman söz konusu iftarın gelenekselleştiğini ifade ettiler.


      PERSONELLERDEN FİRMA SAHİPLERİNE ÖVGÜ…
     İftara katılan ve gazetemize açıklama yapan bazı personeller, YTY Firması'nın köklü ve güçlü bir firma olmasında, en büyük payın firma sahiplerine ait olduğunu ifade etti.


        İşadamları; Abdurrahman Yörük ve Rıza Yarımbatman'ı uzun yıllardır tanıdığını söyleyen Cahit Özbey, "Sayın Abdurrahman Yörük ve Rıza Yarımbatman ile uzun yıllardır bir aradayız. Ben aynı zamanda 20 yılı aşkın bir zamandır bu firmada personelim. Bir kez olsun onlardan incinmedik. Bizlere hiçbir zaman patronluk taslamadılar. Onlardaki memleket sevdası, anlatmakla bitmez. Bu memleketin kalkınması için ne kazanıyorlarsa, yine bu memlekete yatırıyorlar. Yaptıkları birçok işte hakka ve hukuka riayet ediyorlar. Özellikle devletin yol, köprü, okul gibi işlerinde kaliteye büyük ehemmiyet veriyorlar. YTY Firması, sizlerin de bildiği üzere Van, bölge, ülke ve ülke dışında önemli hizmetlere imza atıyor. Sayın Yörük ve Yarımbatman sadece bu tür iftar yemeklerinde değil, her gün personellerle bir araya geliyor" dedi.


      İftar programına katılan Gazetemiz Sahibi Cafer Karakoç ise, İşadamları Abdurrahman Yörük ve Rıza Yarımbatman'ı çok uzun yıllardır tanıdığını belirterek, böylesine sağlam karakterli ve memleket sevgisi ile dolu olan işadamlarına sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.