Yolspor, İskelespor'a acımadı:10-0

Van'da oynanan 1. Amatör küme maçta Yolspor, rakibi İskelespor'u 10-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek yoluna devam etti. Aydın Oyman'ın öğrencileri aldıkları farklı galibiyetlerle göz dolduruyor.

VAN 2.12.2018 20:20:58 0
Yolspor, İskelespor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 1.Amatör Muhittin İncili futbol sezonu büyük bir heyecanla devam ediyor.
    Hafta sonu Sanayi Sahasında İskele Spor ile Yol Spor arasında oynanan futbol maçında adeta gol sağanağı vardı.
Turuncu beyazlı Yolspor müsabakanın ilk yarısını 4-0 önde kapatırken, karşılaşmanın ikinci yarısında ise bir kişi eksik oynayan rakibi İskelespor'a 6 gol daha atarak, maçı 10-0 kazandı ve adeta gol şov yaptı.

    Şuana kadar oynadığı on resmi karşılaşmada, rakiplerine toplam 65 gol atmasına rağmen, kalesinde sadece 4 gol yiyen Aydın Oyman'ın öğrencileri, büyük bir başarıya imza atarak 1.Amatörde adeta göz doldurdu.
Gözlemciliğini Ercan Ulutaş'ın yaptığı karşılaşmayı, il Hakemi Yunus Gül yönetirken, yardımcılıklarını ise C.K.Y. Hakem Çağlar Demirkıran ve il Hakemi Okan İncili yaptı.

    Maçtan sonra bir açıklama yapan Yolspor Kulüp Başkanı Esat Mahmut Partal, "Biz Yolspor olarak sadece kulübümüzün değil Van'ımızın sporuna ne katarız diye gece gündüz demeden ekibimiz ile çok çalışıyoruz. Bu noktada her zaman yanımızda olan ve desteğini bizlerden eksik etmeyen bölge müdürümüz Ahmet Turan Gülhaş'a çok teşekkür ederiz" dedi.

    1.Amatör futbol sezonuna babasının ismi verilen il Hakemi Okan İncili ise "Rahmetli babam Muhittin İncili'nin ismini bu futbol sezonuna veren değerli hocalarımız ve futbol ailesine teşekkür ederim. Bu benim için gurur ve onurdur" diyerek sözlerini tamamladı.