YİNE ZOR GÜNLER BEKLİYOR!

TFF 3. Lig 3. Grup'ta Lig'in 32. Haftasında Bergama Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor 2-1 yenildi. Bu sonucun ardından Van Büyükşehir Belediyespor 39 puanda kalarak 13. sıraya geriledi. Böylece Ka

VAN 26.04.2015 18:47:04 0
YİNE ZOR GÜNLER BEKLİYOR!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Geçtiğimiz hafta Sakarya'ya 6-2 mağlup olan Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Bergama Belediyespor'a da 2-1 mağlup oldu. Bergama'nın bir golünü Van'daki maçta gol attıktan sonra asker selamı veren Gökhan Çetinus atarken, diğer golünü Samet Samancı kaydetti. Van Büyükşehir Belediyespor'un tek golünü ise Serdar Karaduman attı.
Bölge: Salih Deniz
TFF 3. Lig 3. Grup maçları dün oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlarla büyük bir heyecana sahne oldu. Özellikle grubun son sırasındaki takımlar aldıkları galibiyetlerle ligi kızıştırdı. Van Büyükşehir Belediyespor ise aldığı mağlubiyetle ligin dibine bir adım daha yaklaştı.
Van Büyükşehir Belediyespor Tarık Daşgün teknik sorumluluğunda sahaya; Serkan Tunar, Yakup Demir, Murat Yıldırım, Halil İbrahim Yazğılı, Medeni Bingöl, Ali Kurt, Emrah Tacir, Bilal Gücüyetmez, Osman Yıldırgan, Murat Berge ve Serdar Karaduman onbiriyle çıktı.
Bergama Belediyespor ise Lütfi Hindal Gündüz teknik sorumluluğunda sahaya; Salih Şenbaş, Ali Demir, Kemal Mercan, Harun Tutum, Berkay Velivar, Muhammet Çağlar, Oğuz Küçük, Gökhan Çetinus, Mert Yüksel, Mert Kaytankaş ve Serdar Vefa Yeşil onbiriyle çıktı.
Bergama 14 Eylül Stadında saat 15:30'da oynanan karşılaşmayı; Serdar Akkoçoğlu, Yunus Taşkın, Mustafa Cüneyd Çalışkan ve Özer Bektaş hakem dörtlüsü yönetti.
Karşılaşmada etkili olan taraf Bergama Belediyespor aradığı golü 29. dakikada penaltıdan Gökhan Çetinus ile yakaladı: 1-0
Van Büyükşehir Belediyespor ise 39. dakikada Serdar Karaduman ile skoru eşitledi: 1-1
İlk yarıda başka gol olmayınca iki takım da soyunma odasına beraberlikle girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise yine etkili olan Bergama Belediyespor, aradığı galibiyet golünü 66. dakikada Samet Samancı ile buldu: 2-1
Maçta başka gol olmayıncı Van Büyükşehir Belediyespor ligin 32. haftasında Bergama Belediyespor'a 2-1 mağlup olarak 13. sıraya geriledi. Maç sonunda olayların yaşandığı ifade edildi. 
 
GRUPTA DİĞER KARŞILAŞMALAR
Öte yandan grupta oynanan diğer karşılaşmalarda ise lider Anadolu Üsküdarspor, Bayburt Özel İdarespor'u 2-0 mağlup ederek, 60 puanla birinci sıradaki yerini korurken, Ankara Demirspor ise evinde Silivrispor'u 4-0 yenerek, 59 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.
Sakaryaspor deplasmanda Etimesgut Belediyespor'a 3-0 mağlup olurken, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesppor ise evinde Ayvalıkgücü Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.
 Orhangazispor sahasında Balçova Yaşamspor'a 4-0 yenilirken, Beylerbeyi ise Sandıklıspor ile yenişemedi: 0-0
Erzin Belediyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 1-0 mağlup ederken, İstanbul Güngörenspor ise evinde Kayseri Şekerspor'a 2-0 mağlup oldu.