YER OSB’NİN PARA İSE DAKKA’NIN

OSB Başkanı Şemsettin Bozkurt, Van Ekonomist Dergisi’nde yayınlanan “Expo Geldi Kurumları Gerdi” başlıklı haberde açıklamalarda bulunan Van TSO Başkanı Necdet Takva’nın ifadelerine karşılık, sosyal paylaşım sitesinde açıklamala

VAN 13.01.2016 19:08:29 0
YER OSB’NİN PARA İSE DAKKA’NIN
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber Merkezi 

OSB Başkanı Şemsettin Bozkurt, Van Ekonomist Dergisi’nde yayınlanan “Expo Geldi Kurumları Gerdi” başlıklı haberde açıklamalarda bulunan Van TSO Başkanı Necdet Takva’nın ifadelerine karşılık, sosyal paylaşım sitesinde açıklamalarda bulundu.
Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Şemsettin Bozkurt, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO)  Başkanı Necdet Takva’nın “FKM için ne DAKKA’nın ne de OSB’nin bu projenin Van’a kazandırılmasında hiç bir emeği yoktur” şeklindeki ifadelere karşılık sosyal paylaşım sitesinde açıklamalarda bulundu.
Bozkurt resmi twitter hesabında şu ifadeleri kullandı; “Yine ve yeniden sabah sabah Van Ekonomist’te Van TSO Başkanımız Necdet Takva OSB-FKM ile ilgili Talihsiz açıklamalar. Takva, dergide FKM için ne DAKKA’nın ne de OSB’nin bu projenin Van’a kazandırılmasında hiç bir emeği yoktur demektedir. Yer OSB’nin para ise DAKKA’nındır. İster istemez şu sorular akla geliyor. FKM İçin neden bu kadar ısrar ediliyor? Van TSO hangi projede başarılı oldu ve OSB hangi projede başarısız oldu?”  şeklinde sordu.
Bozkurt yapılan açıklamalara karşılık, twitterde 10 madde sıraladı. Bozkurt açıklamanın devamında 10 maddeyi şu şekilde sıraladı;
“Asya fuarcılık ticari bir kuruluştur para kazanmaya çalışıyor! Van TSO'nun EDH'si nerede? Van TSO’nun Teknokentte ne kadar borcu var? Van TSO varlıklarının yarısı sanayicilerindir. Asya Fuarcılığın ortaklık yapısında kimler var ve nedenTakva fuarcılık bir ticari iş değil diyor? Daha önce neden Van TSO fuarı almak istemedi ve şimdi neden istiyor? 20 yıldır yapılan fuarları kimler cebinden finanse etti ve kimler kazandı? Kimin kimlerle hangi ilişkiler içerisinde olduğu ve kimin kimlerle neden hangi tarafta durduğu zamanla çok daha iyi anlaşılacaktır.” dedi.