Yenitürk'ten, Ofspor Başkanı'na çiçek takdimi…

B.Vanspor'un evinde oynadığı Ofspor maçında sahadan gol yoktu, ama tribünlerde centilmenlik örneği sergilendi. B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, konuk takımın kulüp başkanına çiçek takdim etti.

VAN 22.10.2018 18:10:21 0
Yenitürk
Tarih: 01.01.0001 00:00
       TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta dokuzuncu hafta maçları geride kaldı. B.Vanspor evinde oynadığı beş karşılaşmanın dördünde kazanamadı.

 


          Ofspor maçında da 0-0 eşitlikle ayrılan kırmızı siyahlı takımda taraftarların bir bölümü maç sonrası takım oyuncuları ve kulüp yönetimine yönelik tepki gösterdi.

 


       Öte yandan protokol tribününde B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, misafir takımın kulüp başkanına çiçek takdim ederek, misafirperverlik gösterdi.

 


       Her konuk takımın yöneticilerini en iyi şekilde ağırlayan B.Vanspor camiası ise rakip takımlar tarafından takdir ediliyor.
B.Vanspor'un Van'daki maçlarındaki şansızlığa değinen taraftarlar ise "Van'da oynanan maçlarda fazla baskı mı var, başka bir durum mu var bilmiyoruz. Takımımız burada bir türlü istenen oyunu sergileyemiyor ve kazanamıyor. Van'da sadece Alibeyköy maçında kazanabildik. Karşıyaka, Kırşehir, Kızılcabölük ve Ofspor maçlarında rakiplere puanlar hediye ettiğimiz gibi, dört maçta 8 puan kaybetmiş olduk. Bu da bizim için çok kötü oldu. Ama liderin mağlup olması, Kırşehir'in mağlup olması bizim açımızdan avantaj oldu. Haftayı kârlı kapatan takımlar ise Düzcespor ve Kızılcabölükspor oldu. İnşallah bu hafta sonu deplasmanda Pazarspor'u mağlup ederek, evimizdeki puan kaybını telafi ederiz" yorumunda bulundular.Bölge:Fahrettin Yiğit