Yenitürk: Sonuna kadar Vanspor'un yanındayım!

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, sil baştan yeni ve güçlü bir kadro kurmak için şimdiden çalışmalarını başlatıldığını söyleyerek, 'İnşallah yeni sezonda çok güzel ve iddialı çalışmalara imza atacağız. Sonuna kadar Van

VAN 17.04.2018 09:52:24 0
Yenitürk: Sonuna kadar Vanspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
     

   TFF 3. Lig 2. Grupta ligin 31. Haftasında Ergene Velimeşespor'u konuk eden B.B.Vanspor, kendi sahasında bir kez daha puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, Kulüp Başkanı Servet Yenitürk gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

    Pazar günü oynanan karşılaşmada 2 kez skor üstünlüğünü elde etmesine rağmen, skoru koruyamayan kırmızı siyahlılar, sahadan 2-2 lik beraberlikle ayrıldı. 43 Puanla 9. Sırada yer alan B.B.Vanspor, bu hafta sonu ise Turgutluspor'u konuk edecek.

    B.B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada, ligin 2. devresinde takımın başına geldiklerini belirterek, "Hedefimiz vardı, ama devre arası biz gelmeden, takımdan çok futbolcu gönderilmişti. Transfer için çalışmaya başladık çok uğraştık, ama istediğimiz transferleri yapamadık. Sizin de malumunuz devre arası kaliteli futbolcu bulmak zor. İyi transferler yaptık, ama eksik oldu. Buna rağmen çok iyi sonuçlar alamadık. Çok kötü sonuçlar da almadık. Kendi sahamızda çok şansızlıklar yaşadık. Yani şansızlıklar hiç peşimizi bırakmadı. Bu da bizlere bir tecrübe oldu" ifadelerini kullandı.

    Başkan Yenitürk sözlerine devamla, "Şu andan itibaren gelecek sezonu düşünüyoruz. Birçok futbolcumuzu gönderiyoruz. Sil baştan yeni ve güçlü bir kadro kurmak için şimdiden çalışmalarımızı başlatmış durumdayız. İnşallah seneye çok iddialı bir takım kurmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

   Bundan böyle hata kabul etmeyeceklerini anlatan Yenitürk, "Şimdiden gelecek sezonun alışmalarını başlatmış durumdayız. Hedefimiz için seneye odaklandık ve kilitlendik. Buradan bütün iş adamlarına da sesleniyorum. Eğer Van'ı seviyoruz diyorlarsa, Vanspor'u seviyoruz diyorlarsa, Vanspor'u bir yerlere getirelim diyorlarsa, Van için varız diyorlarsa gelsinler hep beraber, seneye bu takımı 2. Lige, bir sonraki sezon ise daha bir üst lige takımı taşıyalım. Yarın Milletvekili aday adayı olurlar Van'ı düşünüyoruz, çıkar menfaat olunca Van'ı düşünürüz. Ama Vanspor dediğin zaman, elini taşın altına bırak dediğin zaman, konu Van olduğu zaman herkes çekiliyor. Bu konuda herkesten duyarlılık bekliyoruz, bu konuda herkesten destek bekliyoruz, hep beraber, bu iş güzel yapalım. Bu iş bir iki kişinin işi değil, hep beraber hareket edelim, hep beraber üstlenelim ve beraber bu işi götürelim" dedi.

    Yönetim bazında da değişimler olacak mı sorusuna yanıt veren Yenitürk, "Tabii değişimler olabilir. Yönetimde de bizlerle birlikte her yerde takımın yanında olacak elini taşın altına koyacak, destek sunabilecek yani fedakârlık sunabilecek arkadaşlarımız gelsin! Eğer gerçekten böyle arkadaşlarımız varsa gelsinler, gerekirse, şahsen ben onlara destek vereyim. Ben başkanım, ben devam edeceğim diye bir iddiam da yok. Kim bu takımı başarıya götürecekse hep birlikte destek verelim. Çünkü kazanan Van olacaktır. Ama ben Vanspor'un yanında sonuna kadar olacağım ve destek vereceğim. Bir maçta mağlup olduk diye, taraftarlarımızın sitemi oldu. İstifa sesleri duyuldu. Ama biz taraftarlarımızla bir araya gelerek bunları konuştuk. Bizim taraftarlarımız vefakâr, cefakar ve sağ duyuludur. Sonraki maçlarda dikkat edin mağlup olduğumuzda bile takıma destek verdiler. Biz onlara dedik önemli olan mağlup olduğumuzda da takım yanında olmanız destek vermezdir. Onlarda bunu yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum takdire şayan bir taraftarımız var. Takımlarının başarılı olmasını istemek onların hakkıdır. İnşallah onların bu isteğini gerçekleştirmek için biz daha dikkatli çalışmalar yürüteceğiz" şeklinde konuştu.
   Teknik direktör konusuna da değinen Yeni Türk, "İnşallah Feyyaz hocamızla devam ederiz, öyle düşünüyoruz. O da bizler gibi devre arasında geldi. Elinden gelen her şeyi de yaptığına inanıyorum. Takım kadrosunda kiralık futbolcuların hemen hemen hepsini gönderiyoruz. Bizle devam edecek yaklaşık 12 futbolcumuz var. Bunlarında yarısıyla devam etmeyi düşünüyoruz. Çok güzel çalışmalar yapıyoruz. 3 Hoca tarafından tekrar tekrar izleterek futbolcular tespit ettik. Şu anda 3 hocamızın listelerini birleştirip, Play Off maçlarını da izledikten sonra ilk etapta transferlerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız" dedi.
   Yenitürk, bugüne kadar kendilerine ve takıma destek veren herkese teşekkür etti.


 Bölge: Salih Deniz