Yenitürk: Bu maçı mutlaka kazanmalıyız!

B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, B.Vanspor olarak bugün İstanbul'da Esenler Erokspor'la karşılaşacakları maçta galibiyet dışında bir hedeflerinin olmadığını belirterek, 'Bugünkü maçı mutlaka kazanmalıyız. İstanbul'daki tar

VAN 22.09.2018 09:34:40 0
Yenitürk: Bu maçı mutlaka kazanmalıyız!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, bugün deplasmanda Esenler Erokspor'la saat 16.00'da karşılaşacak.

Ligin ilk 3 hafta maçında 2 galibiyet 1 beraberlik alan kırmızı siyahlı ekip, 7 puanla 2. Sırada yer alıyor.

 


           Bugün Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında oynanacak karşılaşmada hem Van'dan giden hem de İstanbul'da bulunan B.Vanspor taraftarları takıma destek için statdaki yerlerini alacaklar.

 


             Gazetemize açıklamalarda bulunan B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, "İki takım için de zorlu bir karşılaşma olacak. Ama biz artık kaybetmeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Çünkü biz hedefsiz değil hedefi olan bir takımız. İlk 3 maçımızda takımımızın verdiği mücadele bizleri memnun etmiştir. İnşallah bugün de Bayrampaşa'da oynayacağımız Esenler Erokspor maçında bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımızın da desteğiyle Van'a 3 puanla döneriz" dedi.

 


             Maçı kazanmalarının önemine değinen Yenitürk, "Bu maçı kazandığımızda kentimiz de artık tamamen şampiyonluk havasına girecek ve inanın stat daki taraftar sayımız da 2'ye 3'e katlanacaktır. Teknik Kadromuza ve takımımıza inanıyor güveniyorum. Bu deplasman maçında da bizi yalnız bırakmayacak olan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyor" şeklinde konuştu.