Yeni Sağlık Müdürü Akdoğan görevi devraldı

Sağlık Bakanlığı’nca Van İl Sağlık Müdürü olarak atanan Op. Dr. Nevzat Akdoğan, görevi Dr. Ergün Yanmaz’dan devraldı.

VAN 28.11.2017 16:59:50 0
Yeni Sağlık Müdürü Akdoğan görevi devraldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Sağlık Bakanlığı’nın merkez ve taşra teşkilatı değiştirilerek yeni görev tanımları belirlendi.

   Taşra teşkilatlarında Kamu Hastaneleri Birlikleri Genel Sekreterlikleri ve Halk Sağlığı Müdürlükleri, İl Sağlık Müdürlükleri altında tek çatıda toplandı.

    Tunceli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri iken Op. Dr. Nevzat Akdoğan, Van İl Sağlık Müdürlüğü'nde düzenlenen devir teslim töreni ile görevini Dr. Ergün Yanmaz’dan devraldı.

   Yaklaşık iki bocuk yıl boyunca Van İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Dr. Ergün Yanmaz, devir teslim töreninde makamların gelip geçici olduğunu söyledi.

   Yanmaz, “Van ilinde görev yaptığım süresince sağlık alanında yeni yaptırımlar ve sağlık hizmetlerimizi en iyi şekilde ekip arkadaşlarımla yerine getirmeye çalıştık, Bu anlamda sağlık bakanlığımızca Sağlıkta Dönüşüm Süreci ile önemli bir noktaya geldik sağlık hizmetlerinin bundan sonra da Sağlık Müdürümüz olarak atanan Sayın Op. Dr. Nevzat Akdoğan devrettim kendisine de teşekkürlerim sunuyorum” dedi.

   Göreve yeni atanan Op. Dr. Nevzat Akdoğan ise Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Sağlık Bakanlığı’nın merkez ve taşra teşkilatının değiştirildiğini ve Van’a atandığını söyledi.

   Akdoğan, "Makamlar gelip geçicidir hizmet için buradayız. Bu vesileyle sağlıkta dönüşüm noktasında görüyoruz ki Van ilimizde önemli bir noktaya gelerek bölgeye hizmet vermekte. Biz sağlık çalışanları olarak üzerimize düşen neyse onu yapacağız. Türkiye’nin neresinde olursa osun bu ülkenin vatandaşı olan herkesin sağlığı bize emanet. Milletimizin sağlığı bize emanet olduğu gibi devletimizin bize verdiği bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. Sağlık hizmetlerinin bundan sonra da ilimizde artarak devam etmesi için çalışmalarımız devam edecek" dedi.

   Dr. Ergün Yanmaz'a şimdiye kadar yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.