YARI YIL TATİLİ ETKİNLİĞİ

KALECİK TOKİ İLKÖĞRETİM OKULUN DA OKUL AİLE BİRLİĞİ ETKİNLİĞİ...

VAN 25.01.2015 21:25:27 0
YARI YIL TATİLİ ETKİNLİĞİ
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle birçok okulda olduğu gibi Kalecik toki ilkokulunda da 15 tatil etkinliği düzenlendi. Etkinliği okul aile birliği yönetimi gerçekleştirdi. Düzenlenen etkinlikte çeşitli eğlencelerle öğrenciler ve birçok öğrenci velisi keyfilerince eğlendi.

Daha sonra bir konuşma yapan okul aile birliği başkan yardımcısı Ömer SÜRÜCÜ şunları söyledi sürücünün sözlerini olduğu gibi sizlere aktarıyoruz.

Sayın müdürüm sayın okul aile birliği başkanım sn konuklar sevgili öğrenciler öncelikle çocuklarımızın moral motivasyonu için düzenlediğimiz yarıyıl tatili etkinliğimize hepiniz hoş geldiniz ben 2 ay önce okul aile birliği başkan yardımcısı olarak seçildim hepimizin çocuğu en değerli varlığımızdır hepimiz çocuklarımız için varız sloganıyla yola çıkarak sn başkanımız Yusuf Bey ve üyelerimizle birlikte Beyin fırtınası yaparak öğrencilerimize nasıl etkinlikler yaparız diye çalışmalara başladık ve bunun sonucu olarak bugün öğrencilerimizin 2. döneme daha iyi bir zinde başlaması için bu etkinliği yaptık ve bu bizim ilk etkiliğimiz olduğu için tabi eksikliklerimiz olacak o yüzden bizleri mazur görmenizi ümit ediyorum tabi 2. dönemde bu tür etkinliklerimizde devam edecek ve tabi buda siz değerli velilerimizin desteği olacak sizlerin fazla vaktinizi almadan öğrencilerimize iyi tatiller diler ve siz değerli velilerimize saygılarımı arz ediyorum.  Yaklaşık iki saat süren etkinlik sonrası katılımcılar başarılı bir yarıyıl dilekleri ile okuldan ayrıldılar.