Yangın, Muradiye'de 20 Kişilik Aileyi Evsiz Bıraktı

Van'ın Muradiye ilçesinde 3 oğlu ile birlikte oturan Şakir Çakan'ın evinde çıkan yangın, köylülerin ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

VAN 12.09.2013 12:25:09 0
Yangın, Muradiye
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'ın Muradiye İlçesi'nde evli 3 oğlu ile birlikte oturan 80 yaşındaki Şakir Çakan'ın evinde çıkan yangın, köylülerin ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü. Oturdukları evde büyük hasar meydana geldiğini belirten Çakan, evini yeniden onarmak için yetkililerden yardım istedi.

Muradiye ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Ovapınar Köyü'ndeki yangın, dün akşam saatlerinde çıktı. Elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın, kısa sürede tek katlı ve 20 kişinin birlikte oturduğu evi, kısa sürede sardı. İtfaiye ekiplerine haber verilirken, evdekiler, köylülerle birlikte yangını söndürüp içerindeki eşyaları kurtarmak için çalıştı. İtfaiye ekipler ve köylülerin tüm çabasına rağmen evde büyük hasar meydana geldi. Evli 3 çocuğu ile birlikte oturdukları evi yeniden onarmak için parası olmadığını belirten Çakan, onarım yapmak için yetkililerden yardım beklediklerini söyledi. - Muradiyevan

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN