YAĞMUR SUYU TESİSATININ YETERSİZ OLMASI HALKI ÇİLEDEN ÇIKARIYOR!

Hafta sonu yağan kar yağışından sonra, gün içinde eriyen kar suları çatılarda yağmur suyu tesisatının yetersiz olması nedeniyle vatandaşı çileden çıkarttı.

VAN 4.12.2016 18:48:13 0
YAĞMUR SUYU TESİSATININ YETERSİZ OLMASI HALKI ÇİLEDEN ÇIKARIYOR!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 


Van’daki çatıların birçoğundayağmur deresi ile iniş boru bağlantılarının olmaması nedeniyle, kar ve yağmur yağışından sonra kaldırıma düşen su vatandaşı çileden çıkarıyor.


Kentte hafta sonu yağan kar yağışından sonra yağışsız geçen bir günün ardından karlar erimeye başladı. Gün içinde eriyen kar, tesisatı yetersiz olan çatılardan vatandaşın üzerine düşmesi tepkilere neden oldu.


Konuyla ilgili tepkisini dile getiren bir vatandaş, yağış sonrası kaldırımdaki sulardan kendilerini muhafaza ederken, çatılardan düşen kar suyunun üzerlerine düştüğünü söyleyerek, yetkilileri bu konuda göreve çağırdı.


“YÜRÜYECEK BİR YER KALMADI”


Van’a yakışmayan bu görüntülerin önüne geçilmesi gerektiğini ifade eden vatandaş, “Bir vatandaş olarak,çatılardan düşen kar suyundan çok rahatsızım. Yerdeki sulardan kendimizi muhafaza etmeye çalışırken, çatılardan gelen sular adeta başımızı yıkıyor. Yürüyecek bir yer kalmadı. Bunun bir an önce çaresine bakılmasını ve bu konuda yetkilileri göreve davet ediyorum.” diye konuştu. 

Yunus Tuğrul/Van Olay