VİDEO İZLE-Van'da operasyon:8 gözaltı

Van Emniyet Müdürlüğü PKK/KCK üyesi olan şahıslara yönelik yaptıkları operasyonda 8 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

VAN 18.10.2017 10:44:04 0
VİDEO  İZLE-Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "  İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından ilimiz merkezinde ve ilçelerimizde meydana gelebilecek terör olaylarının önlenmesi kapsamında, PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifresine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında;
17 Ekim 2017 tarihinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce; PKK/KCK terör örgütü üyesi olan şahıslara yönelik yaptıkları operasyonda O.T. , S.G. ,  R.G.  , P.K. , H.A. , S.A. ,  M.A.B. ve B.A. isimli  toplam sekiz (8) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şüpheli şahısların ikamet ve üst aramalarında, dijital materyaller ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan şüpheli şahısların işlemleri devam etmektedir.

PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü ile mücadele kapsamında hukuk devleti ilkelerine bağlı ve insan haklarına saygılı görev anlayışı çerçevesinde, gerek toplumun tüm katmanlarıyla gerekse terörle mücadele eden diğer kurumlarla koordinasyon ve işbirliği içerisinde halkımızın huzuru, devletimizin selameti için her türlü terör olayını önlemeye yönelik çalışmalarımız kararlıkla sürdürülmekte ve gerekli tüm tedbirler alınmaktadır. " denildi