VİDEO İZLE-Durdurulan araçta 75 kilo eroin ele geçirildi

Gürpınar İlçesinde oluşturulan uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta 144 paket halinde toplam 74 Kilo 914 gram eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili bir şahsın göz altına alındığı ve soruşturmanın sü

VAN 22.03.2017 11:07:51 0
VİDEO İZLE-Durdurulan araçta 75 kilo eroin ele geçirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından, uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs/şahıslara yönelik çalışmalar sürüyor.

   21 Mart Salı günü Gürpınar’da şüpheli bir araç durduruldu.

   Zeyna isimli dedektör köpeği ile birlikte yapılan aramada; zula olarak tabir edilen özel bölümde 144 paket halinde toplam 74 Kilo 914 gram eroin maddesi ele geçirildi.

   Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, elde edilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak F.O. isimli şahsın gözaltına alındığı ve soruşturmanın çok yönlü devam ettiği ifade edildi.

   Açıklamada; “Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, ticaretini yapmaya çalıştıkları uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile Müdürlüğümüz tarafından en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir” ifadeleri kullanıldı.