VİDEO HABER - İPEKYOLU BELEDİYESİ YAZ KURSLARINDA KATILAN BİN ÖĞRENCİYE SERTİFİKA VERDİ

İpekyolu Belediyesinin Yaz Kursları kapsamında başlatmış olduğu Spor-Sanat ve Mesleki Eğitim kurslarında başarı gösteren öğrencilere sertifikaları verildi.

VAN 14.09.2017 19:43:06 0
VİDEO HABER - İPEKYOLU BELEDİYESİ YAZ KURSLARINDA KATILAN BİN ÖĞRENCİYE SERTİFİKA VERDİ
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’a bağlı İpekyolu Belediyesini Yaz Kursları kapsamında düzenlemiş olduğu Spor-Sanat ve Mesleki Eğitim kurslarını başarı ile tamamlayan yaklaşık bin öğrenciye Van Merkez İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda törenle sertifikaları verildi.

Düzenlenen programa İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer ve halk katıldı.
Program sinevizyon gösterimi ile başladı ardından İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’ün konuşması ile devam etti.
Programda konuşma gerçekleştiren Öztürk,  35 farklı branşta çocuğundan gencine erkeğinden kadınına yaklaşık bin 300’e yakın kursiyerin eğitim gördüğünü söyledi.
Öztürk, “Değerli veliler ve geleceğimizin teminatı sevgili çocuklar İpekyolu belediyemiz tarafından 2017 yaz döneminde başlanan ve eğitim ve öğretimin önümüzdeki hafta başlayacak olmasıyla yaz döneminde yapılan kurslarımızın 35 farklı branşta yaklaşık bin 300’e yakın çocuğumuzun gencimizin ve kadınımızın almış olduğu kursların sertifika törenine hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.  Aslında çok fazla konuşmaya gerek yok. Az önce spor salonundaki çocuklarımızın göstermiş oldukları, kadınlarımızın sunmuş oldukları sergi ve az önce çok kısa bir şekilde hazırlanmış olan VTR video gösterisi aslında yaz döneminde İpekyolu Belediyesi tarafından hazırlanan kursların ne kadar verimli ne kadar isabetli ne kadar yerinde olduğunu gösterir niteliktedir.” şeklinde konuştu.

“Belediyeciliği sadece asfalt, yol ve çöp almak olarak değerlendirmiyoruz.”

Öztürk, “İpekyolu belediyesi olarak biz 2017 yılında yaz döneminde sıfırdan almış olduğumuz kursiyer sayısını 35 farklı branşta bin 300’den fazla çocuğumuza gencimize kadınımıza bu hizmeti bu kursları sağladık ve bugüne geldik.  Dolayısıyla ben bunun şuan için büyük bir başarı olduğunu düşünüyorum yalnız şunu belirtmek istiyorum ki elbette 2017 de 35 branşta bin 300’den fazla kursiyerle başlamış olduğumuz kurs sayısı ve kursiyer sayısını önümüzdeki dönemlerde yani önümüzdeki yaz dönemlerinde katlanarak artacağına inancım sonsuzdur. İnşallah daha da fazla kursları ilçemize İpekyolumuza, İpekyolu belediyesi olarak da kazandıracağız. Biz İpekyolu belediyesi olarak böylesine bir çalışmayı başlattığımız için hem gururluyuz hem de mutluyuz. Çünkü belediyecilik sadece asfalt yol yapmak çöp almak olarak değerlendirmiyoruz. İpekyolu Belediyesi olarak belediyeciliğin çok farklı bir vizyona çok farklı bir gelecek perspektifinde çok farklı bir yere koyduğumuzu düşünüyoruz.” dedi.

Öztürk, son olarak 2018 yılında İpekyolu belediyesine ait gençlik merkezleri ve yaşam merkezlerinin sayısının da artırılacağını belirtti. 
Program Eğitime katılan kursiyerlere sertifika ve madalyalarının verilmesinin ardından son buldu.

İPEKYOLU BELEDİYESİ YAZ KURSLARINDA KATILAN BİN ÖĞRENCİYE SERTİFİKA VERDİ

bursa jigolo