VİCDANLI KADINLAR'DA ZULÜM'E DAYANAMADI

YİNE İSLAM ÜLKELERİNE SESLENİYORUM!

VAN 23.07.2014 12:50:24 0
VİCDANLI KADINLAR
Tarih: 01.01.0001 00:00

Neredeyse her yıl bilhassa da mübarek ramazan ayında Gazze'ye ölüm yağdıran zalim İsrail devleti bu yıl da yine mübarek ramazan ayında Gazze'ye ölüm yağdırmıştır ve yağdırmaya da devam ediyor. Kadın, yaşlı, çoluk çocuk demeden onları acımasız ve vicdansızca öldürmeyi kendine şiar edinmiş ve insanlıktan nasibini almamış bu canilere tepkimizi göstermek, bu saldırıları kınamak ve acımasızlıklarını lanetlemek için toplanmış bulunmaktayız...

Sözlerin yetersiz kaldığı bu zulüm karşısında bir nebze de olsa sesimizi yükseltmek, Gazze'deki kardeşlerimiz için tek yürek bilincini oluşturmak, zalim İsrail'in bir an önce bu saldırılarını durdurması için baskı oluşturmak ve Gazzeli kardeşlerimiz için Allah'tan yardım dilemek için buradayız!

Kesinlikle ve kesinlikle suskun olmamalıyız... Korkmamalıyız ve inanmış insanlar olarak hiçbir zaman yılmamalıyız... Ve bilmeliyiz ki Allah'ında bir hesabı var!!!

Zalim İsrail Devleti geçtiğimiz pazartesi gününden bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarla Gazze şehrinde büyük tahribatlara, yıkımlara ve enkazların oluşmasına sebep olmuştur 1402'si havadan, 330'u karadan, 329'u denizden olmak üzere toplamda 2061 füze kullanarak Gazze'de minik bedenleri paramparça etmiştir. Uluslar arası kamuoyunu yanıltıp ve füze saklandığını iddia ederek camileri dahi hedef alacak kadar barbarca bir tutumun içerisine girmişlerdir... Ayrıca zalim İsrail devletinin engelli merkezini dahi (Eşref el-Kudra) vuracak kadar alçalması, densizleşmesi, vicdansızlaşması aslında bunların insan olmadıklarının en açık kanıtıdır.

VAN REYYAN KADIN DERNEĞİ olarak daha doğrusu bir anne olarak, İsrail'in Gazze'ye uyguladığı, haksız, orantısız bu savaşa kesinlikle karşı olduğumuzu, buradan bildirmek istiyorum...

Zalim İsrail devletinin her defasında farklı şeyler bahane ederek, Müslümanların oruç ibadetini yerine getirmeye gayret ettikleri bu mübarek zaman diliminde en acımasız katliamları gerçekleştirmesi manidardır.

Dünya üzerinde bir çok ülke bu zulme ses yükseltip bu acımasızlığı kınarken, Amerika'dan, Birleşmiş milletlerden bir ses çıkmaması da ayrıca düşündürücüdür...

Allah aşkına soruyorum! Daha kaç masum bebeğin ölmesi gerekiyor! Daha kaç anne evlatlarının parçalanmış uzuvlarını yerden toplayacak! Daha kaç baba evlatlarının kokusuna doymadan onları toprağa gömecek! Daha kaç baba çaresizce duvar diplerinde evlatların arkasından ağlayacak! Ve daha kaç bin insanın ölmesi gerekiyor! Bu adaletsizliğin, zulmün, vicdansızlığın bitmesi için!!!

Bu hakaret sadece Filistin'e değil bütün İslam alemine yapılmıştır. Son yaptığı eylemlerle de İsrail terörist bir ülke olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır bu sadece bizim söylemimiz değil kendi vatandaşları dahi bu vahşeti şiddetle kınıyor ve lanetliyor!!!

İslam Ülkelerine sesleniyorum!

Bir kadın  bir anne olarak sesleniyorum!

Eğer sizler birleşirseniz, birlik olursanız bu zalimleri tükürüğünüzde boğarsınız!Reyyah Kadın Derneği'nden İsrail'e Kınama

Yine İslam ülkelerine sesleniyorum!

Sizler ne zaman birleşeceksiniz! Ve ne zaman ümmet olacaksınız!

Soruyorum Allah aşkına ne zaman!!!

Değerli katılımcılar,

Bu basın açıklamamızda üzerinde durmamız gereken çok önemli bir başlık daha vardır ki, o da ismini dahi ağzıma almaya utandığım İsrail kadın milletvekili Ayalet Shaked'in Filistin kadınları için sarf etmiş olduğu çirkin söylemleridir. Bir kadın olarak hemcinsim olan bu mahlukattan utanıyorum. Onun adına kadınlığımdan ve anneliğimden utanıyorum.

Filistinli anneler ölmeli ki başka teröristler yetişmesin! Diyor!

Annelerin oğullarının peşinden gitmeleri adil olur! Diyor!

Hamile kadınları öldürün ki bir taşla iki kuş vurmuş olasınız. Diyor!

Hepsi bizim düşmanımız ve onların kanı bizim elimizde olmalı! Diyor!

Allah aşkına bunlar nasıl söylemler!!!

Kendisi de evli olan ve iki çocuk sahibi bu kadın nasıl bu kadar cani olabilir ve  nasıl bu kadar canavarlaşabilir!

Bu kadının bu yaklaşımının zamanında ''Nazilerin tüm Yahudilerin düşman olduğuna hükmedip tüm Yahudileri yok etmesi'' yaklaşımından ve anlayışından ne farkı var!!!

Tarihte soykırıma maruz kalmış, bir acının sürecinden gelen İsrail kadın milletvekilinin Gazzeli Müslüman kadınlar için soykırım kokan bu sözleri insanlık suçu değil de nedir?

66 yıldır İsrail Filistin'i vuruyor!

66 yıldır duaya kalkan ellere kurşun sıkıyor!

Elbette bunun da bir hesabı olacak!

Yeryüzü ve gökyüzü şahit olsun ki yüce Allah yapılan bu zulümleri karşılıksız bırakmayacaktır.

Evet bütün dünya kadınları!!!  Bir kadın olarak size sesleniyorum!!!

İsrail'i kurşunla bitiremeyiz!!! Ancak ve ancak İsrail'in mallarını almayarak boykot ederek bitirebiliriz... Sorumluluk üstlenelim ki bu zulüm son bulsun!!!

VAN REYYAN KADIN DERNEĞİ BAŞKANI

NECLA ARPA GÜLAÇAR