Vesim Yaviç, adaylığını açıkladı

Ak Parti İl Başkanlığı kongresine kısa bir süre kala Van'daki adaylar da yavaş yavaş belirmeye başladı. 2007-2009 yılları arası Van'da il başkanlığı yapan Vesim Yaviç, göreve hazır olduğunu belirtti.

VAN 3.07.2017 10:01:18 0
Vesim Yaviç, adaylığını açıkladı
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapılacak olan yeni genel kurullarla partiye kan kazandıracağı söyleminin ardından, tüm şehirlerde il başkanlıkları için de adaylar harekete geçti.
    Van'da da olası bir kongrede aday olacak isimler gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Ak Parti İl Başkanlığı için verilecek olan göreve hazır olduğunu vurgulayan Eski İl Başkanlarından Vesim Yaviç, "Allah'ın izniyle Van halkına hizmet amaçlı görev verilirse hazırız.  2001 Ak Parti kuruluş ruhunu yeniden şahlandırmaya, Ak Parti'mize Van'da dinamizm kazandırma adına 16 yıllık birikim ve 7 yıllık il ve ilçe Başkanlık tecrübesi ile eski yeni kaynaşmasını sağlayarak, 2019 ve 2023 hedeflerine Van'dan gür bir ses vermeye hazırız. Kırmaya ve incitmeye değil, gönüller kazanmaya hazırız. Bölmeye ve parçalamaya değil, birleştirmeye ve hep beraber yürümeye hazırız. Kendimize değil, kentimize kazandırmaya varız ve hazırız" ifadelerini kullandı.