VEDAŞ'tan aydınlatma çalışmaları

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), Van-Erciş karayolunda orta refüj aydınlatma çalışması yaptı.

VAN 20.03.2019 14:41:26 0
VEDAŞ'tan aydınlatma çalışmaları
Tarih: 01.01.0001 00:00

VEDAŞ Van İl Müdürlüğü’ne bağlı aydınlatma ekipleri tarafından yapılan çalışma ile Cezaevi mevkiinden Erciş yönüne yaklaşık 17 kilometrelik orta refüje aydınlatma direği dikildi. 580 adet galvanizli aydınlatma direğinin kullanıldığı çalışmanın, yaklaşık 2 Milyon TL’ye mal olduğu belirtildi.
Daha öncesinde bölünmüş karayolu olmadığı için aydınlatma çalışması yapamadıklarını ifade eden VEDAŞ Van İl Müdürü Beytullah Özbayram; “Şehrin kuzey girişinde Karayolları tarafından orta refüj yapım çalışması tamamlandıktan sonra bizim ekiplerimiz de aydınlatma çalışmalarına başladı. Van-Erciş karayolunda aydınlatmaya uygun bölümlerde yaklaşık 17 kilometre aydınlatma çalışmasını tamamladık. Yaklaşık 2 Milyon TL’ye mal olan orta refüj aydınlatma çalışması ile birlikte Van’ımızın kuzey girişi ışıl ışıl hale geldi. Orta refüjleri tamamlanan mücavir alanlardaki aydınlatma tesisi çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.

“AYDINLATMA ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİLİYOR”

Şehir merkezi ve kırsal bölgelerde de aydınlatma çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade eden Özbayram; “Merkez ve kırsal bölgelerdeki aydınlatma çalışmalarımız için özel ekip kurduk. Muhtarlarımızla koordineli bir şekilde aydınlatma çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 2018 yılı yatırımlarımız kapsamında 1.018 adet galvanizli aydınlatma direğinin montajını yaparak toplam 34 km aydınlatma çalışması gerçekleştirdik. 2018 yılında aydınlatma çalışmalarına 4 Milyon TL harcama yaptık.” diye konuştu.