VEDAŞ heyetinden öğretmenlere ziyaret…

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde hizmet veren Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Van-İran sınırındaki okulda bulunan öğretmenleri ziyaret etti.

VAN 24.11.2018 10:42:26 0
VEDAŞ heyetinden öğretmenlere ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Öğretmenliğin, fedakârlık gerektiren kutsal bir meslek olduğunu ifade eden VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu; “24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında hizmet bölgemizin genelinde öğretmenlerimizi ziyaret ettik. Bu kapsamda Türkiye’nin İran sınırına en yakın okullarından biri olan Van İli Saray İlçesi Yamanyurt Köyü İlkokulu’nda görev yapan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile buluştuk. Muş ilinde; Merkez Eğitim Uygulama Okulumuzda öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi, Hakkâri İlinde ise Milli Eğitim İl Müdürümüzü ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz sırasında hem öğretmenlerimizin gününü kutladık hem de öğrencilerimizle birlikte olma fırsatı yakaladık. Aydınlık geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.” dedi.

   VEDAŞ yetkilileri ziyaretler sırasında enerji tasarrufu hakkında öğrencilere bilgilendirmede bulundu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi