VEDAŞ faturaları Dörtyol'da ödenmeli…

Van'da elektrik faturalarını ödeyen birçok vatandaşın VEDAŞ'ın çarşı merkezindeki tek şubesini kullanması, orada yoğunluğa yol açarken, İskele Caddesi üzerinde Dörtyol Mevkiindeki ödeme noktasında ise neredeyse sıra bekleyen yok.

VAN 30.07.2015 13:08:50 0
VEDAŞ faturaları Dörtyol
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van'daki elektrik abonelerinin VEDAŞ'ın çarşı merkezindeki tek şubesini kullanması, söz konusu yerde yoğun bir kalabalığın oluşmasına, sinirlerin gerilmesine yol açıyor.
Oysa VEDAŞ ödeme noktası olarak İskele Caddesi üzerinde Defterdarlık binasının yanında yeni bir ödeme noktası daha açtı. Söz konusu ödeme noktası vatandaşlar tarafından bilinmediği için sakin saatler yaşıyor.
Birçok kişi henüz haberdar olmadığı için VEDAŞ'ın çarşı merkezindeki şubesini kullanıyor. Bu da oranın oldukça kalabalık olmasına ve kuyrukların uzamasına yol açıyor.
VEDAŞ yetkilileri ise Dörtyol mevkiindeki söz konusu ödeme noktasında kuyruk olmadığını, birçok kişinin ödeme için bu noktayı tercih etmesi gerektiğini hatırlatarak, "VEDAŞ'ın çarşı merkezindeki ödeme noktasına duyurular da bıraktık ve vatandaşlarımızın Dörtyol'daki ödeme noktasını da tercih etmesini istiyoruz. Ancak buna rağmen abonelerin ayağı alıştığındandır belki, söz konusu ödeme noktası oldukça sakin saatler yaşıyor. Neredeyse doğru dürüst kuyruk oluşmuyor. Ama çarşı merkezindeki mevcut VEDAŞ Şubesi'nde yoğunluk sürüyor. Vatandaşlarımızın diğer ödeme noktasını da tercih etmesi, onlara zaman kazandırır ve kuyruklarda beklememesine yol açar" ifadelerini kullanıyor.
Öte yandan sıra beklemek istemeyen bazı vatandaşların, 1.5 veya 2 TL ödeyerek fatura ödeme noktalarına gittiği ve faturalarını burada ödediği görülüyor.

Bölge: Burhan Ergin