VASKİ'nin eğitim seminerine yoğun ilgi…

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü personellerine yönelik bir eğitim semineri düzenledi. İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığınca tertiplenen seminere personeller yoğun ilgi gösterdi. VASKİ bu yıl içerisinde hazırl

VAN 5.05.2015 16:47:12 0
VASKİ
Tarih: 01.01.0001 00:00
Sayıştay Baş denetçisi Yunus Akyol tarafından hazırlanan sunumlarda 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunun yeni düzenlemeleri anlatıldı.
Bu kanunla yeniden düzenlenen Kamu Mali Yönetim anlayışında ki değişikler, Kamu kaynaklarının verimli kullanımı, stratejik Planlamadaki anlayışlar, mali saydamlık ve hesap verebilirlik, mali denetim konuları başta olmak üzere birçok konu ele alındı.
Van Ticaret Borsası toplantı salonunda yapılan ve bir gün boyunca devam eden eğitim semineri karşılıklı soru cevaplarla son buldu.
İnsan Kaynakları Daire Başkanı Sevil Ersan Altunli,  bu yıl içinde personeller için beş eğitim semineri düzenlediklerini belirterek, amaçlarının personellerin işgücündeki performansın artırılması ve verimliliğin en üst düzeye çıkarılması olduğuna dikkat çekti.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi