VASKİ’den iş sağlığı ve güvenliği semineri…

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı, İçme Suyu Arıtma ve Havza Koruma Kontrol Şube Müdürlüğünce İş Sağlığı ve Güvenliği semineri düzenlendi.

VAN 3.07.2018 12:06:57 0
VASKİ’den iş sağlığı ve güvenliği semineri…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 VASKİ yoğun iş temposunu sürdürürken, sahada ve teknik servislerde çalışan personellerinin iş sağlığı ve güvenliği için de gereken tedbirleri ihmal etmiyor.

   Narman ve Beyüzümü (Otogar) Paket İçme Suyu Arsenik Arıtma Tesislerinde çalışan personelleri de kapsayan eğitim semineri iki gün sürdü.

   İSG Şube Müdürlüğü bilgisi dahilinde, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında hizmet alınan As-Van Net OSGB uzmanlarından Rukiye Tokat, Sağlık Personeli Zeyt Kaplan, İşyeri Hekimi Güney İmre tarafından kapsayıcı bir eğitim semineri düzenlendi.

  Seminerde Tesiste İş Sağlığı ve Güvenliği, personelin ihtiyacı olan Kişisel Koruyucu Donanım (KKD) eksikleri Uyarı, Levha ve İşaretlemeler konularında da detaylı bilgiler sunuldu.

    VASKİ İçme Suyu Arıtma ve Havza Koruma Kontrol Şube Müdür Vekili M.Fatih Doğrar ve Makine Mühendisi Ulaş Karabulut tarafından da, tesisin kuruluş amacı, işletme prensibi ve personel konularında da personele bilgiler aktarıldı.