VASKİ’DE EBYS KULLANIMI BAŞLADI

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (VASKİ), hizmette daha hızlı ve etkin olunması için Elektronik Belge Yönetim Sistemini (EBYS) kullanmaya başladı. Bu sistemle hem zamandan hem de kurumda ki kırtasiye harcamalarından büyük t

VAN 8.11.2017 10:55:54 0
VASKİ’DE EBYS KULLANIMI BAŞLADI
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber Merkezi
Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS), kurumlarda ki yazışmaların internet ortamında yapılmasına olanak sağlayan bir yenilik olarak biliniyor. Bununla birlikte hizmetlerde yazışmalar yüzünden yaşanan aksaklıkların da tamamen ortadan kaldırılacak.
VASKİ, Van'da hizmetlere hız ve işlevsellik vermek için yeni adımlar atmaya devam ediyor. Yazışmalardan kaynaklı gecikmeleri tamamen ortadan kaldırmak, yaşanacak olası aksaklıkların önüne geçmek için kullanılacak EBYS ile hizmetlerde yeni bir dönem başladı.  Bununla birlikte harcanan emek, zaman ve kırtasiye maliyetlerinden tasarruf edilmesi de planlanıyor. 
Yeni sistemle birlikte kurumdaki belge ve bilgi alış verişinin elektronik ortama aktarılmasını ve internet üzerinden bu bilgilerin anlık olarak yönetilmesini amaçlayan bir sistem uygulamaya başladı.
Hem kurum içi hem de kurumlar arası yapılacak yazışmalarda zaman kaybının önüne geçilerek, hizmetlerin daha kısa zamanda yerine getirilmesi de hedefleniyor.