VASKİ Yeni Genel Müdürü çalışanlarla tanışarak bayramlaştı

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş ilk mesai gününde VASKİ'nin tüm çalışanlarıyla tek tek tanışarak bayramlaştı.

VAN 5.09.2017 18:13:30 0
VASKİ Yeni Genel Müdürü çalışanlarla tanışarak bayramlaştı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VASKİ hizmet binasında bulunan çalışma bürolarını dolaşarak VASKİ çalışanlarıyla tanışan Ali Tekataş bayram kutlamasını yaptı.

Göreve atanmasının ardından  VASKİ çalışmalarına yoğunlaştığını belirten Ali Tekataş, “Takip ettiğim kadarıyla çalışmalar imkanlar doğrultusunda başarılı bir şekilde ilerliyor. Bundan böyle başarılı çalışmalarımıza yenilerini ekleyerek daha özverili çalışma ile vatandaşın rahatını ve kurumun menfaatini gözeterek çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

VASKİ' ye bağlı tüm daire başkanlıkları, daire müdürlüklerini ve birim odalarını gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Ali Tekataş, eksiklikleri not alarak bu sorunların giderilmesi için talimat verdi. 

Yeni fikirlerle ileriye dönük işler lazım diyen Tekataş, ''Van da içme suyunda ciddi oranda kayıp kaçak var. Bunun önüne geçebilmek için her türlü tedbirimizi almamız lazım. Vatandaşlarımızın rahatını düşünerek üstlendiğimiz görevi yerine getirmede kusursuz olmak için çabalarımızı artıracağız.” dedi.

VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş' ın VASKİ çalışanlarıyla tanışma gezisinde işlem yapmak üzere VASKİ hizmet binasında bulunan vatandaşlarla da kısa süreli sohbet etti.
VASKİ çalışmalarını nasıl buluyorsunuz, hizmetten memnun musunuz sorusunu soran Tekataş, endeks okumalarının zamanında doğru bir şekilde okunması, TOKİ’lerde biriken su borçlarının vatandaşların ödeme noktasında kolaylık sağlanacak bir yolun bulunması, İnternet Web sitesinin vatandaşı bilgilendirmede daha detaylı olması ve 185 nolu hattın tam faal çalışması buraya gelen sorunların derhal giderilmesi talimatlarını veren Tekataş, sorununu iletmek için 185 nolu hattı arayan vatandaşlarla telefon görüşmesi yaparak kendini tanıttıktan sonra sorunu not alarak gerekli birime yönlendirdi.