VASKİ ekipleri arızaları gidermek için büyük gayret gösteriyor

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) ekipleri, vatandaşların arıza bildirimlerine ulaşmak için üstün gayret gösteriyor.

VAN 7.12.2018 10:33:27 0
VASKİ ekipleri arızaları gidermek için büyük gayret gösteriyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Çatak İlçesinin Sugeldi Mahallesinde oluşan arızaya ulaşmak için harekete geçen ekipler, araçların ulaşamadığı mevkiye malzemeleri at sırtına yükleyip saatlerce yaya giderek ulaştı. Sadece iş makinesinin çıktığı arıza yerine giden ekiplerin zorlu mücadelesi ile sorun çözüme kavuşturuldu.

   VASKİ ekipleri mağduriyetlerin yaşanmaması için iletilen arızalara zamanında müdahale ederek yaşanan olumsuzlukların önüne geçiyor.

   Olumsuz kış şartlarında da çalışmalarını aksatmayan ekipler Sugeldi Mahallesi’nin su şebekesinin arızasına ulaşmak için araçlarla yola çıktı.

   Araçların engebeli arazide ilerleyememesi üzerine malzemeler ekipler tarafından atlara yüklendi. Ekiplerde arızaya ulaşmak için yollarına yaya olarak devam etmek zorunda kaldılar.

   Arıza yerine ulaşan ekipler yaptıkları çalışmalarla arızayı gidererek, mahalleyi tekrar suya kavuşturdular.

   Sugeldi Mahallesi’nin tekrar suya kavuşmasını sevinçle karşılayan mahalle halkı çalışmalardan dolayı minnet ve şükranlarını dile getirdiler.