VASKİ, arızalara anında müdahale ediyor

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) ekipleri halkın kuruma bildirdiği arızalara anında müdahale etmek için yoğun gayret gösteriyor. İpekyolu İlçesi Kıratlı Mahallesinde de meydan gelen kanalizasyon arızası giderildi.

VAN 5.07.2018 10:52:59 0
VASKİ, arızalara anında müdahale ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Kıratlı Mahallesi’nin köprüden geçen kanalizasyon hattının onarımı kısa zamanda yapılarak hizmete alındı. Yıllardır dereye akan atıklar büyük bir çevre kirliliğine neden oluyordu.

   Köprüden geçen ve yıllar önce yapılıp onarılmayan çürümeye terk edilen kanalizasyon hattı arızası VASKİ ekiplerine bildirildiğinde, önce yetkili kurum amirleri tarafından incelendi. Arıza yerine giden yetkililer yaptıkları incelemeden sonra ekipleri yönlendirerek çalışmalara start verildi.

   Ekiplerin yoğun çalışma temposu ile sürdürdüğü çalışma sonucu köprüden geçen kanalizasyon hattı  metal borularla değiştirilerek onarıldı.

   Kıratlı Mahalle Muhtarı Abdulhakim Erdoğan, “VASKİ bizi büyük bir sıkıntıdan kurtardı. Yıllardır bu anı bekliyorduk. Dereye akan atıklar ve kokular bizleri rahatsız ediyordu. Sesimizi duyan ve yardımımıza anında koşan VASKİ idarecileri ve emektar ekiplerine teşekkür ederiz.” dedi