VANTSO'dan HDP ve CHP'ye ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkanı Necdet Takva ve Yönetim Kurulu üyeleri, HDP Van İl Yönetimi ile CHP Van İl Yönetimi'ni ziyaret ederek başarılar diledi.

VAN 19.01.2018 13:33:55 0
VANTSO
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

İlk olarak HDP Van İl Örgütünü ziyaret eden Van TSO Başkanı Necdet Takva ve Yönetim Kurulu üyeleri, HDP Van İl Eş Başkanları Yadişen Karabulak, Ümit Dede ve İl Yöneticileriyle bir araya geldi.
Ziyaret esnasında ilk olarak söz alan HDP Van İl Eş Başkanı Ümit Dede, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye’nin içinde bulunduğu koşullar itibariyle siyaset yapmanın oldukça zorlaştığını kaydeden Dede, “HDP olarak Türkiye’de yaşayan herkes için özgürlük, barış, adalet ve demokrasi taleplerimizi yükseltiyoruz. Bizim mücadelemiz sadece kendimiz için değil, herkes için demokrasi çabasıdır. Yıllardır bunun mücadelesini veriyoruz. Bu anlamda Türkiye’de mevcut iş ve ticaret çevrelerinin durumu da ortada. İş çevrelerinin sesini daha fazla yükseltmesini bekliyoruz.” dedi.
Ardından konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva da, siyaset kurumunu önemsediklerini, bu açıdan HDP Eş Genel Başkanları, milletvekillerinin ve siyasetçilerin tutuklanmasını olumlu bir gelişme olarak değerlendirmediklerini kaydetti.

 

CHP ZİYARETİ
VANTSO Başkanı Takva ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra CHP Van İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada CHP Van İl  Başkanı Mehmet Kurukcu ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan Takva, CHP heyetine de başarı dileklerini iletti. Kurukcu da ziaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, VANTSO heyetine teşekkür etti.
VANTSO Yönetim Kurulu, geçtiğimiz hafta da AK Parti Van İl  Başkanlığını ziyaret etmişti. 

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi