VANTSO'ya "turizm" ziyareti!

Van Otelciler Derneği (VANODER) Başkanı Reşat Yeşilağaç, beraberindeki Elitte World Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy ile birlikte, sektör sorunlarını görüşmek, çözüm konusunda işbirliği ve istişarelerde bulunmak amacıyla Van Ticaret ve

VAN 21.02.2019 23:38:13 0
VANTSO'ya "turizm" ziyareti!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Otellerdeki doluluk oranının düşük olması, sektör temsilcilerini sıkıntıya sokarken, bu durumun aşılması için çeşitli fuarlara katılım sağlanmakla birlikte, alternatif arayışlar da devam ediyor. Bu anlamda turizmciler, VANTSO'ya bir ziyaret gerçekleştirerek, sektördeki durumu enine boyuna tartıştı. Otel temsilcileri, turizm konusunda iyi bir sezon geçirilmesi noktasında VANTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Faruk Biner ile de fikir alışverişinde bulundu.

OTELCİLERİN ARAYIŞI

Van’daki otelciler de yaşanan bu durum karşısında sık sık arayışlar içine giriyor.
VANODER Başkanı Reşat Yeşilağaç ile Elitte World Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy, dün bu amaçla Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Faruk Biner ile oda binasında bir görüşme gerçekleştirdi.

DESTEK TALEBİNDE BULUNDULAR

Van’daki otelci esnafını turist sayısındaki düşüş kadar, sınır kapısında taşıma konusunda yaşanan gecikmeler ile rezidans ve otel gibi kullanılan kaçak barınma yerleri de olumsuz etkiliyor. 
Konu hakkında bilgi veren VANODER Başkanı Yeşilağaç, Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Faruk Biner ile yaptıkları ziyarette bu konuları öncelikli olarak konuştuklarını ve destek talebinde bulunduklarını söyledi.

Yeşilağaç, ziyaretle ilgili şu bilgileri verdi:
“Faruk beyle Kapıköy Sınır Kapısı ile ilgili konuştuk, oradaki sorunları, ileride kentimizde yapılması planlanan festivalleri konuştuk, kaçak yapıları dile getirdik. Bunları Faruk beyle paylaştık, o da elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. ‘Her konuda yanınızdayız’ dedi.”  
Özel Haber: Adil HARMANCI

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi