Vanspor yenilgiyle tanıştı: 2-0

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücade eden Van Büyükşehir Belediyespor, 4. hafta maçında deplasmanda Esenler Erokspor ile karşılaştı. Maça son derece kötü başlayan Van Büyükşehir Belediyespor, ilk dakikalarda yediği 2 golle şok yaşadı. 4. ve 1

VAN 22.09.2018 18:54:59 0
Vanspor yenilgiyle tanıştı: 2-0
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Ev sahibi ekip sahaya Mehmet Doğan, Yusuf Orhan, Erhan Karayer, Şehmus Aksu, Engin Nebioğlu, Efe Can Çölbekler, Berat Satılmış (Dk. 73 Cihan Yıldız), Melih Kabasakal, Ahmet Güven, Sefa Durmuş (Dk. 62 Barış Güral) ve Halil Çelik(Dk. 86 Şahin Fıstıkçı) ilk 11'i ile çıkarken, Van Büyükşehir Belediyespor ise Salih Şenbaş, Soner Birinci (Dk. 71 Oktay Aydın), Mutlu İlengöz, Ahmet Şahbaz, Yakup Demir, Bilal Özhan, Serdar Cansu, Mesut Saray (Dk. 47 Güney Tutcuoğlu), Uğur Kakoç, Barış Sağır (Dk. 47 Umut Koray Öz) ve Çağrı Tekin ilk 11'i ile sahaya çıktı.

 

Maça kötü bir başlangıç yapan Van Büyükşehir Belediyespor, Esenler Erokspor'un 4. dakikada geliştirdiği atağında golüne engel olamadı. Gelişen ev sahibi atağında topla buluşan Halil Çelik, Esenler Erokspor'u 1 – 0 öne geçiren golü kaydetti.

 

Kalesinde gördüğü erken golün şokunu yaşayan Van Büyükşehir Belediyespor, henüz toparlanamadan kalesinde ikinci golü gördü.

 

10. dikakada gelişen Esenler Erokspor atağında bu kez topla buluşan Sefa Durmuş, ikinci kez Van Büyükşehir Belediyespor ağlarını havalandırarak takımını 2 – 0 öne geçirdi.

 

Bu golden sonra yavaş yavaş şoku üzerinden atan Van Büyükşehir Belediyespor, aradığı gölü bir türlü bulamadı.

 

Maçın ilk devresinde başka gol olmayınca ilk devre Esenler Erokspor'un 2 – 0 üstünlüğü ile tamamlandı.

 

Maçın ikinci devresine Van Büyükşehir Belediyespor oyuncu değişiklikleri ile başladı. Barış Sağır yerini Umut Koray Öz'e, Mesut Saray ise yerini Güney Tutcuoğlu'na bıraktı. Ancak bu hamleler ve 71. dakikada Soner Birinci – Oktay Aydın değişikliği de sonuca etki etmedi.

 

Van Büyükşehir Belediyespor zaman zaman gol için yüklense de aradığı gölü bir türlü bulamadı.

 

İkinci yarıda gol olmayınca, maç 2 – 0 ev sahibi Esenler Erokspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

 

Ligin 4. haftasında Esenler Erokspor ilk galibiyeti ile tanışırken, Van Büyükşehir Belediyespor da sezonun ilk yenilgisini almış oldu.

 

Esenler Erokspor, aldığı galibiyetle puanını 5'e yükseltirken, Van Büyükşehir Belediyespor ise 7 puanda kaldı. Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi