Vanspor hocası istifa etti

Son haftalarda istikrarsız bir oyun sergileyen ve en son 24Erzincanspor’a 3-0 mağlup olan Van Büyükşehir Belediyespor'da taraftarların en fazla tepki gösterdiği isim olan Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz, görevinden istifa etti. Takımda hoca

VAN 18.10.2017 14:05:08 0
Vanspor hocası istifa etti
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Bölge: Salih Deniz

   Bu sezon şampiyonluk parolası ile yola çıkan, ancak özellikle evinde oynadığı karşılaşmalarda bir türlü istenen başarıyı gösteremeyen B.B.Vanspor’da fatura hocaya kesildi. Hoca Erdoğan Yılmaz da tepkilere daha fazla dayanamayarak, yönetim ile görüştükten sonra istifa etti.

   Van’daki ilk maçta evinde Ankara Demirspor’a mağlup olan ve taraftarın tepkisini çeken Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz, sonraki haftalarda da yine istikrarsız bir performans göstermişti.

  Özellikle Darıca Gençlerbirliği karşısında taraftarların hep birlikte ‘Oyuncu değiştir’ sloganına rağmen 75 dakika oyuncu değiştirmeyen, ikinci oyuncu değişikliğini 88. Dakikada yapan, üçüncü oyuncu değiştirmeyen Yılmaz, taraftarların eleştiri oklarına hedef olmuştu.

   Son zamanlarda özellikle Erzincan’da alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından sosyal medyada da en fazla eleştirilen kişi Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz olmuştu.

   Kulüp yönetimi ile tesislerde bir araya gelen Yılmaz, istifasını açıkladı.

   İstifanın ardından hoca arayışlarına giren B.B.Vanspor kulübü, Gölcükspor maçında alt yapı hocalarından Nevzat Şipal’i geçici olarak takımın başına getirdi.