Vanspor gözünü zirveye dikti

Sezona kötü bir başlangıç yapan ancak ligin ikinci devresinde yakaladığı çıkışla spor otoritelerini bile şaşkına çeviren Van Büyükşehir Belediyespor, gözünü yukarılara dikti. Devre arasında yaptığı nokta transferlerle çıktığ

VAN 26.02.2015 10:55:26 0
Vanspor gözünü zirveye dikti
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber: Fazıl ERÜŞ

Ligin ilk devresinde beklentilerin çok altında bir form grafiği ile son sıralara demir atan Van Büyükşehir Belediyespor, ligin ikinci devresi ile birlikte kendi evinde ve deplasmanda aldığı galibiyetlerle göz kamaştırıyor. Ligin ikinci devresinde yaptığı transferlerle çıktığı 5 maçın 5'ini de kazanan Vanspor, gözünü zirveye dikti. Sezona kötü bir başlangıç yapan ancak ligin ikinci devresinde yakaladığı çıkışla herkesi şaşkına çeviren Van Büyükşehir Belediyespor, ligin ikinci yarısında aldığı galibiyetler ve oynadığı futbol ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Takımın iyi gidişatı yüzleri güldürürken, takımın içinde bulunduğu maddi sıkıntılar ise moralleri bozuyor. Bunu gören kulüp yöneticileri geçtiğimiz hafta takıma maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla iki farklı kampanyanın startını vermişti. '1 Forma da Sen Al, Takımına Sahip Çık' ve 'Bir Bilet de Sen Al Takımına Sahip Çık' kampanyası çerçevesinde Sivil Toplum Örgütleri (STÖ) ziyaretleri sürerken, kampanyanın daha fazla yayılması için afiş ve pankartlar hazırlandı. Kentin birçok yerine asılacak olan bu afiş ve pankartlar kadının rengi olan 'mor'u da yansıtıyor.

"TEK SIKINTI EKONOMİ"
Gazetemize açıklamalarda bulunan Van Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Metin Doğrul, ligin ikinci yarısına çok iyi başladıklarını hatırlatarak; "Artık liderliğe oynayacağız" dedi.Yeni transferlerin takıma kısa sürede adaptasyon sağladığını ifade eden Doğrul, şuan tek sıkıntılarının ekonomik olduğunu ve bunu da halkın desteği ile atlatacaklarını söyledi. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta '1 Forma da Sen Al, Takımına Sahip Çık' ve 'Bir Bilet de Sen Al Takımına Sahip Çık' kampanyası başlattıklarını vurgulayan Doğrul, kampanyanın daha fazla yayılması için afiş ve pankartlar hazırladıklarını ve bunu kentin birçok yerine asacaklarını kaydetti.

"VANSPOR HALKIN TAKIMIDIR"
Hedeflerinin en az 10 bin forma satmak olduğunu dile getiren Doğrul, "Vanspor halkın takımıdır. Bu nedenle geleceğe daha umutlu bakmak ve hedefimizi daha büyük tutmak için bu kampanyanın amacına ulaşması gerekir. Şimdiden STÖ'lerin ciddi anlamda desteği söz konusu. Herkesin Vanspor'a sahip çıkmasını istiyoruz. Geçtiğimiz hafta başlattığımız kampanyaların hazırlıkları ve bu çerçevede daha fazla forma satmak için STÖ ziyaretlerimiz sürüyor. Ayrıca AVM'lerde satış noktaları oluşturacağız. Bize destek veren iş yerleri olursa da iş yerlerine bayraklarımızı asıp buraları da satış noktaları olarak göstereceğiz" dedi.

"BİR ÜST LİGE ÇIKARIZ"
Van Büyükşehir Belediyespor'un son haftalarda alığı galibiyetlerle zirve yarışına ortak olduğunu hatırlatan Doğrul, "Bu başarıyı hem yönetime, hem teknik kadroya, hem taraftara, hem de futbolcularımıza borçluyuz. Ligin ikinci yarısında doğru transferler yaptığımıza inanıyorum. Aldığımız galibiyetlerle takımın morali en üst seviyelere ulaşmış durumda. Bir üst lige çıkacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi - Fazıl Erüş