Vanspor destek bekliyor

Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü yetkilileri dün düzenledikleri basın toplantısında, takımın büyük bir desteğe ihtiyacı olduğunu bildirdi. Kulüp yetkilileri, sezonun ilk basın açıklamasını dün İskele'deki tesislerde gerçekleşt

VAN 21.09.2016 10:39:11 0
Vanspor destek bekliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 İyi ve kaliteli bir takım kurduklarını ancak maddi ve manevi olarak büyük bir desteğe ihtiyacı olduklarını belirten Karatekin, "Biz şu anda sadece belediyeden maddi destek alıyoruz, bunun dışında hiçbir yerden destek görmüyoruz. İsteriz ki, Van'ın dinamikleri, iş çevreleri, Valilik ve diğer kurumlar da bize destek versinler. Biz bir siyasi kurum değiliz, bu ilin herkesi kapsayan takımıyız. Basın, taraftar ve iş dünyasından ve kurumlardan destek bekliyoruz. Takımı ileriye taşıyıp ilimizin tanıtımında daha iyi bir hizmet sunmak istiyoruz" diye konuştu.

"ÜZGÜNÜZ" 
Teknik direktör Namık Altunsoy da, daha çok 5-0'lık Karacebey Birlikspor mağlubiyetine değindi
"İlk yarıyı iyi götürdüklerini ancak ikinci yarıda gelen erken golle takımın dibe vurduğunu" ifade eden Aktunsoy, takımın çok kırılgan olduğunu ve bunu gidermek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. 
Sosyal medyada haklarında yanlış ve eksik değerlendirmeler yapıldığını da hatırlatan Altunsoy, "Karacebey Birlikspor'u bir ilçe bütünlüğünde ele alıyorlar, yenilgiye gerekçe yapmak istemiyorum ama bu takımın alt yapısı çok daha güçlü oluşturulmuştur. Bayburt için de 'zayıf halka' diyorlar, halbuki öyle değil, haftaya onlarla oynayacağız ve bu maç iki takım için de hayati önemde bir maç olacaktır. Kütahya maçı için de 'şans' diyen var, biz bu tür haber ve yorumları okuyunca gerçekten hayrete düşüyoruz, bu takımın herkesin moral ve motivasyonuna ihtiyacı var. Desteğe ihtiyacı var." diye konuştu.

MAÇA DAVET
Kulübün her iki teknik sorumlusu, hafta sonu oynanacak olan Bayburt maçına tüm taraftarları ve ildeki tüm kurum ve kuruluş temsilcilerini davet etti
Teknik sorumlular, bundan sonra her hafta Salı günleri basınla bir araya geleceklerini de kaydetti.
Basın açıklaması ardından futbolcular antrenmana çıktı. Takım kaptanı Ali Kurt da yaptığı açıklamada taraftardan destek beklediklerini, morale ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi - Adil Harmancı