Vanspor deplasmanda Sandıklıspor'la 1-1 berabere kaldı

Vanspor’da yine hüsran yine hüsran…

VAN 23.11.2014 23:03:18 0
Vanspor deplasmanda Sandıklıspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Ligde aldığı başarısız sonuçlarla zor günler geçiren Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Sandıklıspor ile 1-1 berabere kalarak, yine hüsrana uğradı. Van Büyükşehir'de Emrah Tacir, kaleci Serkan Tunar ve Anıl Dilaver Kırmızı kart görürken, Sandıklıspor'da ise Emrah Cülen kırmızı kart gördü. Vanspor’un ligde en çok kırmızı kart görmesi ise takımın ne kadar vahim bir durumda olduğunu gözler önüne seriyor.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele Van Büyükşehir Belediyespor Afyon'da karşılaştığı Sandıklıspor ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı-Siyahlı ekip ligde oynadığı 13 karşılaşmada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alırken, rakip fileleri 6 kez havalandırdı ve kendi kalesinde ise 20 gol gördü. Vanspor Tarık Daşgün teknik sorumluluğunda sahaya; Serkan Tunar, Semih Oğuz, Halil İbrahim Yazğılı, Furkan Işıkdemir, Emrah Tacir, İrfan İldiz, Sercan Özdem, Osman Yıldırgan, Medeni Bingöl ve Baran Basut onbiriyle başladı. Sandıklıspor ise Yüksel Öz teknik sorumluluğunda sahaya; Alptekin Teytey, Barış Çetin, Celal Çırpanlı, Emrah Dursun, Soner Birinci, Mehmet Bağlı, Emrah Cülen, Mehmet Yaman, Ahmet Üner, Mehmet Atik ve Halil Ünsal on biriyle başladı.

VANSPOR’DA 10 DAKİKADA 3 KIRMIZI KART

Karşılaşmada her iki takımın da karşılıklı atakları oldu ancak her iki takımda soyunma odasına 0-0’lık skorla gitti. İkinci yarıya daha atak başlayan Sandıklıspor, golü 60. dakikada Mehmet Yaman ile buldu. Bu dakikadan sonra rakip takıma karşı etkili atak geliştiren Vanspor ise 76. dakikada Anıl Dilaver'in attığı golle eşitliği sağladı. 81’inci dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'dan Emrah Tacir, Sandıklıspor'da ise Emrah Cülen kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın 85’inci dakikasında Van Büyükşehir Belediyespor'da kaleci Serkan, 90. dakikada ise Anıl Dilaver kırmızı kart gördü. Kala dakikalarda başka gol olmayınca, küme düşme potasında bulunan iki takım da birer puan almakla yetindi. Vanspor bu beraberlikle puanını 10'a çıkarıp sondan ikinci sıradaki yerini korurken, Sandıklıspor ise puanını 11'e çıkardı ve sondan üçüncü sırada yer aldı.

SAKARYASPOR LİDERLİĞİNİ KORUDU

Öte yandan Vanspor’un grubunda oynanan diğer karşılaşmalarda Sakaryaspor evinde Bergama Belediyespor'u 2-0 yenerek 28 puanla liderliğini korudu. Ankara Demirspor deplasmanda Erzin Belediyespor'u 3-2 yenerek puanını 22'ye yükseltip ikinci sıradaki yerini korurken, Büyükşehir Belediye Erzuumspor da evinde Bayburt Özel İdarespor'u 1-0 yenerek puanını 21 yaptı ve beşinci sıradaki yerini korudu. Kahramanmaraş Belediyespor deplasmanda Silivrispor'u 2-0 mağlup ederek puanını 21 yapıp grupta üçüncü sıraya yükselirken, Anadolu Üsküdar ise evinde İstanbul Güngörenspor'u 1-0 yenmeyi başardı ve puanını 21 yaparak dördünçü sıraya yükseldi. Orhangazispor deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor'u 2-0 yenerek puanını 20'ye yükseltirken, Balçova Yaşamspor ise Etimesgut Belediyespor'la evinde 0-0 berabere kaldı.

EditörŞehrivan - Önder Altınal