Vanlı hoca Oktay Belli başarısını sürdürüyor

Bir dönemler profesyonel futbolculuk kariyerinde Gaziantepspor'da forma giyen, sonraki süreçte ise bazı takımlarda antrenörlük yapan Oktay Belli, son zamanlarda çalıştırdığı Patnos 1968spor'da güzel işlere imza atıyor. Belli'nin takımı

VAN 30.10.2018 14:38:51 0
Vanlı hoca Oktay Belli başarısını sürdürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
    Van Fenerbahçe Futbol Oklu teknik sorumlusu olan Oktay Belli, teknik direktörlük görevini yürüttüğü Patnos 1968spor'da da başarılı bir grafik çiziyor.

 


            Belli, Patnos 1968spor'la 5 maçta 5 galibiyet alarak, namağlup yoluna devam ediyor.
Önceki hafta Ağrı Vefaspor'u 2-0 mağlup eden Patnos 1978 spor, son maçında ise Hamurspor'u 6-0 yenmeyi başardı.

 


        Daha önce de Bölgesel Amatör Lig takımlarından Başkalespor ve Van 1. Amatör kümede yer alan Edremitspor'uda çalıştıran Oktay Belli, bu 2 takımda da başarılı olmuş, ayrıca Van Fenerbahçe Futbol Okulu'nu da Bölgede Şampiyon etme başarısını göstermişti.

 


        Gazetemize açıklamalarda bulunan Oktay Belli, Patnos 1978'in büyük bir camia olduğunu ve şampiyon olmak istediklerini söyleyerek, "Hedefimiz bu takımı tabi ki Şampiyon etmektir. İyi bir Yönetimimiz ve iyi bir takım kadromuz var. Bizde Patnos'lu futbol sevenlere layık olmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İnşallah sezon sonu Şampiyon taraf olacağız. Tüm çalışmalarımızı bunun üzerine yaptık. Buradan Kulüp Başkanıma yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Her konuda bizlere yardımcı oluyorlar" şeklinde konuştu.

 


        Hamurspor galibiyeti sonrası taraftarlar davul-zurna eşliğinde kutlama yaparken, futbolcuların da oldukça mutlu olduğu görüldü.Bölge:Necat Teyfun