Vanlı hentbolcular yarı finalde…

Adıyaman’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final Müsabakalarında Van’ı temsil eden Erkek ve Kız Hentbol takımları bütün rakiplerini yenerek yarı final gruplarına yükseldiler.

VAN 22.02.2017 20:55:37 0
Vanlı hentbolcular yarı finalde…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final Müsabakaları; Gaziantep, Şanlıurfa, Siirt, Batman, Mardin, Van, Elazığ, Tunceli, Malatya, Bitlis, Iğdır ve Adıyaman’dan 24 takım ve 450 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

   Söz konusu müsabakalara; kız ve erkek takımları ile katılım sağlayan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Erkek ve Kız Hentbol Takımları önemli bir başarıya imza attı.

   Van Erkek Hentbol Takımı; Iğdır, Tunceli ve Adıyaman’ı, Van Bayan Hentbolcular ise rakipleri olan Siirt, Iğdır ve Batman’ı mağlup ederek Grup Birinciliği ile Yarı Final gruplarına yükseldiler.

   Van takımları; yapılan ödül töreni ile Kupa, Madalya ve Başarı Belgelerini aldı.

    Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörü Müslüm Karaboğa “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Hentbol Federasyonumuz tarafından Adıyaman ilimizde düzenlenen ve 12 ilimizden toplam 450 hentbolcumuzun mücadele ettiği Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final Müsabakalarında Erkek ve Kız takımlarımız ile katılım sağladık. Erkek takımımız Iğdır, Tunceli ve Adıyaman’ı, Bayan takımımız ise Siirt, Iğdır ve Batman’ı farklı skorlar ile mağlup ederek, Analig Hentbol Çeyrek Final Müsabakalarından Grup Birinciliği ile Yarı Finale yükselmeyi başardılar. İnanıyoruz ki genç takımlarımızın bu kazandıkları başarıları, Yarı Final ve Türkiye Finallerinde de devam edecektir. Van adına bu güzel dereceleri kazanarak bu mutluluğu bizlere yaşatan takımlarımızdaki bütün sporcularımızı tek tek bir kez daha yürekten kutluyorum. Buradan son olarak ilimiz adına bu aldığımız güzel başarılarımızda bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta il müdürlüğümüz olmak üzere bütün emeği geçen herkese kendim ve sporcularım adına çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.