VANLI GENÇLERDEN HUZUR EVİNE ZİYARET

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Edremit Gençlik Merkezi 'Bugünün Gençleri Dünün Gençleri ile Buluşuyor' sloganıyla gönüllü gençler ile birlikte huzur evi ziyaretinde bulundular.

VAN 2.11.2017 11:39:54 0
VANLI GENÇLERDEN HUZUR EVİNE ZİYARET
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve açıldığı günden bu yana Edremit ilçesinde yüzlerce gence hizmet eden, Edremit Gençlik Merkezi yaşlıları unutmayarak anlamlı bir ziyarette bulundular.
Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Edremit Gençlik Merkezi Liderleri ve üye gençleri, Erciş ilçesinde bulunan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki yaşlılar ile bir araya geldiler. Yaşlılara çiçek takdim eden gençler yaşlılar ile yakından ilgilenip sohbet ettiler. Duygusal anların yaşandığı ziyarette yaşlılarla sohbet eden ve isteklerinin olup olmadığını soran gençler, bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştirerek kendilerini hiç yalnız bırakmayacaklarını ifade ettiler.
Gençler ile birlikte huzur evi ve rehabilitasyon merkezi ziyaret faaliyete katılan Edremit Gençlik Merkezi Müdürü Ömer Tanrıtanır ise yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; " Yaşlılarımız hepimiz için değerlidir. Toplumumuzun gelişmesi, gençlerimizin örnek alması açısından yaşlılarımız bizler için her zaman büyük bir önem arz ediyorlar. Bize özgü bu değerlerimiz birlik ve beraberlik duygularının daha bir önemli olmasını sağlıyor. Bu açıdan bu değerlerimizin geleceğe taşınması gerek. Gençlik Merkezi olarak kendi kültürümüzü örf ve adetlerimizi gençlerimizin yaşayarak öğrenmelerini sağlıyoruz. Gençlerimizle burada yapılan bu faaliyet hem kendilerinin yaşlılardan aldıkları nasihatler, hem de yaşlılarımızı görerek kendi çevrelerindeki yaşlılara değer vereceklerini düşünüyoruz. Yaşlılarımıza bir ömür boyu mutlu ve sağlıklı yaşamlar diliyor, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman yaşlılarımızın ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanındayız " diye konuştu.