Vanlı engelliler şampiyonluk peşinde

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nün de katıldığı basketbol maçlarının ikinci devresi Aksaray'da başladı. Van Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Hanefi Baykara, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

VAN 5.05.2016 10:56:27 0
Vanlı engelliler şampiyonluk peşinde
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber: Adil HARMANCI

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Bölgesel Basketbol liginde E Grubu'nda mücadele ediyor.
6 takımın katıldığı ilk maçlar 19-27 Mart tarihleri arasında Aksaray'da yapıldı. Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü ilk yarıyı namağlup tamamladı.

İKİNCİ DEVRE START ALDI
İkinci devre maçları 3 Mayıs günü start aldı, 8 Mayıs günü son bulacak. Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü önceki gün yapılan ilk maçta Muş Sevgi Engellileri Kulübü'nü yenerek galibiyet serisini sürdürdü.
21-28 Mayıs tarihlerinde de Mersin'de 1. lige yükselme maçları oynanacak.

"ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"
Amaçlarının grupta şampiyon olup Mersin'deki maçlara katılmak olduğunu belirten Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, şunları söyledi:

"Bu sene olumsuz hava şartlarından dolayı müsabakalar planlandığı gibi lig usulünde oynanmadı. İlk yarı maçlarına Tuşba ve İpekyolu Kaymakamlığının 2500 tl desteğiyle gidip geldik. Ligi namağlup bitirip gurubumuzda şampiyon olmak istiyoruz. Mersin'de 1. lige yükselme maçlarına katılıp burada hedefimize ulaşmak istiyoruz. İlimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Belediyelerimizin, Valiliğimizin, kurum ve kuruluşlarımızın bu takıma sahip çıkmasını istiyoruz. Destek verilirse bu insanların neler başarabildiğini görüyoruz, anlatacak çok şeyimiz var ama biz yaptığımız sporla konuşuyoruz."

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi - Adil Harmancı