Vanlı çocuklar Fenerbahçe maçını izledi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ’Spor ile Hayata Gülümse’ projesi kapsamında Vanlı çocuklar projenin bu haftaki programında Fenerbahçe-Kasımpaşa futbol maçını tribünden izleme fırsatını buldu.

VAN 5.12.2017 14:34:44 0
Vanlı çocuklar Fenerbahçe maçını izledi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Söz konusu proje kapsamında, vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin çocukları ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklar projenin bu haftaki programında Fenerbahçe-Kasımpaşa futbol maçını tribünden izleme imkanı buldu.

   Oldukça keyifli bir gün geçiren çocukların heyecanı adeta yüzlerinden okunuyordu.

   Proje hakkında açıklamalarda bulunan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanlığımızın hayata geçirdiği ‘Spor İle Hayata Gülümse’ Projesi ile şehitlerimizin çocukları ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumundaki yaklaşık 20 çocuk, spor müsabakalarını izleme ve başarılı sporcularla tanışma imkânı buldular. Proje kapsamında, Van'da Vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin çocukları ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklarımız Hayatlarında ilk defa Süper Lig karşılaşmasını stadyumda izleme imkânı buldular ve bu çocuklarımızın mutluluğu görülmeye değerdi” ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi