Vanlı Badmintonculardan iki başarı daha…

Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final Müsabakalarına Katılan Vanlı erkek badmintoncular takım halinde grup birincisi olurken, kızlar ise takım halinde grup ikincisi oldu.

VAN 23.01.2017 17:39:51 0
Vanlı Badmintonculardan iki başarı daha…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton takımı, Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final Müsabakalarına katılarak bütün rakiplerini mağlup edip erkekler kategorisinde grup birinciliği, kızlar kategorisinde ise grup ikinciliği elde etti.

    Vanlı Badmintoncular; 24 ve 26 Mart 2017 tarihleri arasında Sivas’ta yapılacak olan, Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Yarı Final Müsabakalarında Van’ı  temsil edecek.

      Elazığ Yakup Kılıç Spor Salonunda 12 ilden, 22 takım ve 125 sporcunun katılımı ile yapılan, müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara ödülleri Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar ve Anadolu yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final müsabakalarını izleyen protokol üyeleri tarafından verildi.

    Sporcuların iyi bir performans sergilediğini belirten Badminton Van il Temsilcisi Atilla Enterili, “Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final Müsabakalarına ilimizden 12 sporcu ile katıldık. Sporcularımız çok iyi bir performans sergileyerek erkekler kategorisinde takım halinde grup birinciliği, kızlar kategorisinde ise takım halinde grup ikinciliği elde etti. Grup birinciliği ve Grup kinciliği kazanan takımlarımız 24 ve 26 Mart 2017 tarihleri arasında Sivas’ta yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Yarı Final Müsabakalarına katılma başarısı göstererek bizleri biz kez daha mutlu ettiler. Buradan bütün katılan sporcularımızı tebrik ediyor emeği geçen başta, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz olmak üzere bütün antrenör ve arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.